Keşfet

Protein Skimmer, Fosfat Reaktör , Akıntı Motorları Ve Testler

Collezione

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
Arkadaşlar Öncelikle iyi günler,
Yaklaşık 1,5 sene tuzlu su macerama son verip tatlı suya geçtim elimdeki ekipmanları satıyorum.

Bana ulaşabileceğiniz Telefon numaram: 0539 313 37 47

*Reef Octopus Protein Skimmler OTP-2000

*Reef Octopus Fosfat reaktör

*SICCE Voyager 4 Dalga Motoru

*Super Aquatic VB-101B Dalga Motoru

*Hydor SELTZ L30 II Basma Motoru

*Tropic Marin[Phosphate Test], JBL[KH / Magnesium Test], Red Sea[Nitrate Test] + Tropic Marin Mineral katkısı

________________________________________________________________________________________________________

Reef Octopus Protein Skimmer OTP-2000

Üzerinde Reef Octopus 2000L/H 38W Çırpma Motoru

[ 250 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15858

_________________________________________________________________________________________________________

Reef Octopus Fosfat Reaktör

Üzerinde Rio 4HF Hyper Flow 1000L/H Basma Motoru

[ 125 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15859

_________________________________________________________________________________________________________

SICCE Voyager 4 Dalga Motoru

6000L/H 14 W

[ 100 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15860

Super Aquatic VB-101B DAlga Motoru

3000L/H 6 W

[ 50 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15861

Hydor SELTZ L30 II Basma Motoru

1200L/H 27 W

[ 75 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15862

*Tropic Marin[Phosphate Test], JBL[KH / Magnesium Test], Red Sea[Nitrate Test] + Tropic Marin Mineral katkısı

[ 75 TL ]

Ekli dosyayı görüntüle 15863

Reef Octopus Fosfat Reaktör
Üzerinde Rio 4HF Hyper Flow 1000L/H Basma Motoru
[ 125 TL ]

_________________________________________________________________________________________________

SICCE Voyager 4 Dalga Motoru
6000L/H 14 W
[ 100 TL ]

bu 2 ürünü aldım  hesap numarasını yazarsanız havale yaparım sizde kargoya verirsiniz

faik 555 2511111

Fosfat Reaktörü ve Sıcce Akıntı motoru Faik bey'e satılmıştır.

Arkadaşlar Öncelikle iyi günler,
Yaklaşık 1,5 sene tuzlu su macerama son verip tatlı suya geçtim elimdeki ekipmanları satıyorum.

Bana ulaşabileceğiniz Telefon numaram: 0539 313 37 47

*Reef Octopus Protein Skimmler OTP-2000

*Super Aquatic VB-101B Dalga Motoru

*Hydor SELTZ L30 II Basma Motoru

________________________________________________________________________________________________________

Reef Octopus Protein Skimmer OTP-2000

Üzerinde Reef Octopus 2000L/H 38W Çırpma Motoru

[ 200 TL ]

attachicon.gif
Fotoğraf0467.jpg

Super Aquatic VB-101B DAlga Motoru

3000L/H 6 W

[ 50 TL ]

attachicon.gif
Fotoğraf0477.jpg

Hydor SELTZ L30 II Basma Motoru

1200L/H 27 W

[ 50 TL ]

attachicon.gif
Fotoğraf0468.jpg

[ 75 TL ]

attachicon.gif
Fotoğraf0484.jpg

Fiyatlar Güncellenmiştir.Toplu alımda indirim yapılıcaktır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri