Keşfet

Protein skimmer hakkında bilinmeyen kısım

qalibre

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat DEMİR
Arkadaşlar bu protein skimmer de iki ayrı giriş var. Biri skimmerin motorunu çalıştırıyor ancak diğer beyaz kablo neyi çalıştırıyor neye yarıyor bilmiyorum 5 watlık bir adaptör bu skimmer daha önce bir akvaryumdan sökülmüş bilen yardımcı olursa sevinirim. 

Ekli dosyayı görüntüle 59141

Ekli dosyayı görüntüle 59143

Yokmu herhangi bir firi olan ps nin alt kısmındaki 5 wat Adaptör le çalışan siyah kısım nedir? Ustalar 

Bence uv dışında bir şey mantıklı değil.

alttaki kısmı sakın açmaya kalkma o bölümde uv var 

önce su uv ye giriş üstte ps geçiş yapıyor 

ben açtım kırdım ve bundan bulamıyorum şimdi

patlamış yada kırılmış olabilir bende salladığımda ses çıkardığı için açtım zorla da olsa aslında kırdığımı farkettim 

eğer açabilirsen aç ama sonuçta lamba değişimi mümkün mü araştırmak lazım

bence kurcalama protein skimmer çalışıyorsa tak yerine arka hazneye çalıştır uğraşma uv ile 

Skimmer çok güzel çalışıyor usta zaten hiç kurcalamadım. Ama uv bence çalışmıyor adaptörü de bozuk olabilir ışık görmüyorum çünkü hiç 

aman çalışsın  bozulursa çok alternatifi yok onun olduğu kısıma neredeyse hiç bir protein skimmer olmuyor uymuyor  ben uydurmaya çok çalıştım olmadı sonunda akvaryum içerisinde başka ps ler kullanıyorum

Hocam UV ışığı zaten görmeniz olası değil. Eğer illa emin olmak istiyorsanız kabloyu gerekli aletlerle test edin içiniz rahat etsin çalışıp çalışmadığına.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim sağolun ???? 

Bu ps adı nedir Türkiye'den mi aldınız bilgi verirseniz memnun olurum,teşekkürler. 

vedat bey bu komple sistem içerisinde gelen bir ps 

bende bu m 500  haiyang içerisinde gelmişti ama bozuldu ben bulamadım  aynısını

vedat bey bu komple sistem içerisinde gelen bir ps 

bende bu m 500  haiyang içerisinde gelmişti ama bozuldu ben bulamadım  aynısını
Teşekkürler bir araştırayım belki bulurum satan bir yer.  

Konu görüntüleyen kullanıcılar