Keşfet

Protein skimmer yardim

HobiciBalık

Yeni Üye
Kuluçka makinesineden yada pvc borudan ps yapcam akvaryum 80 litrelik 10kg canlı caribsea aragonit kum ve 10kg canlı kaya aldım malum akvaryum küçük bu kadar fazla bakteri olunca ps için fazla para vermek istemiyorum kendim sander marka ahşap hava taşı olcak ama hava motoru kararsız kaldım ve tek çıkışlı güçlü bir hava motoru bulamadım sizin bildiğiniz bu litreye uygun bir hava motoru markası modeli var mı? Teşekkürler.

Hava motorunun genelde tatlı su akvaryumcuları çok kullanır.O forumlarda araştırma ayaparsan daha kolay cevap bullabilirsin.

80 litrede tunze 9004 kullanıyorum, foseptik çukuru gibi oluyor atık kabı, bence alın bir 9004 yada muadili kurtulun

Kolay gelsin

tahta hava taşlı ps ler sabit su seviyesi ister yoksa verimi düşer bu bağlamda size bu ps için ve özellikle nano tanklar için su tamamlama sistemi de gerekmektedir

maliyet açısından düşündüğünüz ps e göre daha pahalı olan tunze 9004 ps seçerseniz daha kontrol edilebilir ve sürdürülebilir bir tankınız olacaktır.

ileride tank büyütmek sistem değiştimek gibi durumlarda ise elinizde hemen satabileceğiniz bir ekipmanınız olacaktır

yatırım maliyeti sürdürülebilir bir tank için en önemli faktördür.

keyifli hobiler

Bubble magus qq yada boyu wg 310 alcam teşekkürler.Her hafta hava taşı değiştiriyorsun 10lira dersek daha pahalıya geliyor.

Bubble magus qq ben çok memnunum al bence

Bb qq güzel olmasının yanında ilk başta alıp sonra sesi yüzünden satan belkide 10 larca kişi okumuşumdur bas ucunda falan kullanacak iseniz , 9004 büyük gelir bence gerek Yok. O kulvara 9001 tam olacaktır diye düşünüyorum. Hem kompakt hem şık hemde güçlü. Hemde belkide acık ara farkla bulabileceğiniz en sessiz ps olabilir. :)  

Konu görüntüleyen kullanıcılar