Keşfet

Ps: Atı Bm 200 (Gövde Kırıldı, Yapıştırıldı Ve Sorunsuz Olarak Çalışır Ve Toplar.

gokaf

Yeni Üye
Ad Soyad
gökhan
Talihsiz biçimde hobiye veda ettikten sonra elimde kalan son malzemedir. Motoru Elektirk kaçırıyor, tamir etmaye çalıştım ama. O yüzden sadece gövdeyi satıyorum. Sıfır olarak almıştım. Aldıktan1 ay sonra yıkarken düşürüp gövdeyi çatlattık. Kemal Örgücüler arkadaşımızın yardımı ile kloroform ile yapıştırıp kullanmaya devam ettim. Toplamasında bir sorun olmadan 2 yıl kullandım. Daha sonra 2.el bm250 alınca yedek olarak tuttum. Bu Hobiye başladığım zaman ilk aldığım ve o kadar para verdiğim için şaşırdığım bir malzemeydi. Özellikle hobiye yeni başlayacak arkadaşlar için eğer bir motor bulabilecekler ise sorunsuz kullanabilecekleri bir ps gövdesidir. Fiyat 150 tl dir.

varda yükleyemedim

Özelden mail adresimi attım.Çatlak çok büyük ve sıkıntılı değilse ,fiyattada anlaşırsak almayı düşünüyorum.Sorunsuzca kargolama yapabilir misiniz?

Fotoları yolladım. Kullanımında bende bir sorun olmadı, fiyat 150 tl . Ancak kargo işi biraz sorun....baktımda Tokattasınız kargodan başka çarede yok gibi

güncel

güncel

güncel

merhaba,

öm gönderdim.

cevapladım güzelyalıdayım isterseniz gelin görün

Uygun motor bulmam lazım önce. Birde elinizde baska malZemeler var mı?

Konu görüntüleyen kullanıcılar