oktay_kustutan
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Oktay Kuştutan
100x50x50 ölçülerindeki akvaryumum için malzemeleri ufak ufak toplamayı planlıyorum. Akv.+Sump = 370 lt
Ps olarak; BM Curve 7 yada BM Curve 9 yada uygun olan diğer markalar olabilir.
Dalga Motoru olarak; Tunze 6025 ve 6045 düşünüyorum.
Sump Motoru olarak; New Jet 3000 düşünüyorum.
Uygun fiyatta armatürde düşünüyorum.
Temiz kutulu-faturalı ürünler ilk tercihimdir, uygun olan farklı marka modelde ürünlerde olabilir, kafama yatarsa alabilirim. Planlarınızı erteleyipte hiç kullanmamış olduğunuz ürünlerde olabilir. İmkanlarım dahilinde alım yapmayı düşünüyorum. Ticari kaygısı olmayan, samimi arkadaşlar iletişime geçebilirse sevinirim.
Özel mesajlara akşamüstü 5 ten sonra birkaç gün cevap veremeyeceğim, sanırım hafta sonundan sonra akşamları da aktif olacağım. Oktay Kuştutan, Manisa, İletişim Tel: 0 537 320 35 34. Saygılar.
Ps olarak; BM Curve 7 yada BM Curve 9 yada uygun olan diğer markalar olabilir.
Dalga Motoru olarak; Tunze 6025 ve 6045 düşünüyorum.
Sump Motoru olarak; New Jet 3000 düşünüyorum.
Uygun fiyatta armatürde düşünüyorum.
Temiz kutulu-faturalı ürünler ilk tercihimdir, uygun olan farklı marka modelde ürünlerde olabilir, kafama yatarsa alabilirim. Planlarınızı erteleyipte hiç kullanmamış olduğunuz ürünlerde olabilir. İmkanlarım dahilinde alım yapmayı düşünüyorum. Ticari kaygısı olmayan, samimi arkadaşlar iletişime geçebilirse sevinirim.
Özel mesajlara akşamüstü 5 ten sonra birkaç gün cevap veremeyeceğim, sanırım hafta sonundan sonra akşamları da aktif olacağım. Oktay Kuştutan, Manisa, İletişim Tel: 0 537 320 35 34. Saygılar.