Keşfet

Ps Geciktirici Priz

Balistoides

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan A rh(-)
Ürün:pS Geciktirici 30sn-30dk ayarlı priz

Durum:Deneme için 2-3 kez çalıştırıldı

Şehir Dışı Gönderim: Var

Satış Nedeni: İhtiyaç Kalmadığından

Fiyat:50 TL

Fotoğraf:

Güncel

bu alet neye yarıyor.
Akın Bey,

Elektrik kesintilerinde sumpa dönen su PS in sabit su seviyesinin üzerine çıkar.

Yeniden elektrik geldiğinde yüksek su seviyesinde çalışan PS çektiği tüm suyu 

toplama kabına verir ve içindeki tüm pislik sumpa dökülür. Kafa motoru bu pisliği

tanka basar. Bu malzeme direk prize takılır ve PS in fişi malzeme üzerindeki

prize takılır. Elektrik geldiğinde tüm sistem devreye girer ama PS girmez. Zaman rölesi

sizin ayarladığınız zaman kadar (5-10dk) sayar ve konum değiştirerek PS in takılı olduğu

prize enerji gitmesini dolayısıyla PS in çalışmasını sağlar. Beklenen bu 5-10dk sürede

kafa motoru sumptaki fazla suyu tanka basmış su seviyesi normale dönmüş olur. Dolayısıyla

PS in taşma riski ortadan kalkar.

Akın Bey,

Elektrik kesintilerinde sumpa dönen su PS in sabit su seviyesinin üzerine çıkar.

Yeniden elektrik geldiğinde yüksek su seviyesinde çalışan PS çektiği tüm suyu 

toplama kabına verir ve içindeki tüm pislik sumpa dökülür. Kafa motoru bu pisliği

tanka basar. Bu malzeme direk prize takılır ve PS in fişi malzeme üzerindeki

prize takılır. Elektrik geldiğinde tüm sistem devreye girer ama PS girmez. Zaman rölesi

sizin ayarladığınız zaman kadar (5-10dk) sayar ve konum değiştirerek PS in takılı olduğu

prize enerji gitmesini dolayısıyla PS in çalışmasını sağlar. Beklenen bu 5-10dk sürede

kafa motoru sumptaki fazla suyu tanka basmış su seviyesi normale dönmüş olur. Dolayısıyla

PS in taşma riski ortadan kalkar.
cevap için teşekkürler.

Ürün satılmıştır.

2 Adet tekrar güncel.

Her eve lazım :) Çok gerekli, yararlı.

Erhan beyi resmen bi kamu hizmeti gibi maliyetine yapıp sattığı bu ürünler için teşekkür ediyorum. Hobici dostu Erhan bey :)

Her eve lazım :) Çok gerekli, yararlı.

Erhan beyi resmen bi kamu hizmeti gibi maliyetine yapıp sattığı bu ürünler için teşekkür ediyorum. Hobici dostu Erhan bey :)
Fazlalıkları değerlendiriyoruz.

Kutu 6,5TL

Priz 3 TL

Röle 38TL

Toplam Kar 2,5 TL  :D

Kutu 6,5TL

Priz 3 TL

Röle 38TL

Başka bi konuda link verilmiş hazırı satılıyor 94 tl'ye. Ama senin yaptığın kadar kaliteli olduğunu sanmıyorum. Sanırım sen kendine yapıyormuş gibi kaliteli malzemeler kullanıyorsun. yoksa bi röle 38 tl olmaz. Çin malı dandik, güvenilmez rölelerde var piyasa 20-25 tlye. Uzak durulması gerek. Binlerce lira harcadığımız ekipmanlarımızı, canlılarımızı bu dandik rölelere emanet edemeyiz. Atla deve değil zaten. Biri 20-25 tel diğeri dediğin gibi 38 tl. 

Bende sana yaptırıcam Erhan ustam. 

allah işlerinde kolaylık versin inş.

Hayırlı satışlar ...

Kutu 6,5TL

Priz 3 TL

Röle 38TL

Aynı paylaşımı iki kez yayınladı yanlışlıkla bu yüzden düzeltme yapıp başka bi yorum yapacağım, satış ilanın dağılacak biraz ama kusura bakmazsın inş. 

Elimdeki fazla malzemeleri değerlendiriyorum demişsin. Aslında malzeme temin edip böyle bir hizmet versen ne güzel olur. Bi DIY merkezi gibi bişey kurulsa, senin elinden geliyor, sanırım keyifte alıyorsun. Vakti olan, bu hizmetten keyif alan başka hobici dostlarda varsa onlardan da farklı şeyler bekliyoruz, örneğin armatür yapımı vs...

Tekrar teşekkürler Erhan bey...

Hayırlı satışlar ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı paylaşımı iki kez yayınladı yanlışlıkla bu yüzden düzeltme yapıp başka bi yorum yapacağım, satış ilanın dağılacak biraz ama kusura bakmazsın inş. 

Elimdeki fazla malzemeleri değerlendiriyorum demişsin. Aslında malzeme temin edip böyle bir hizmet versen ne güzel olur. Bi DIY merkezi gibi bişey kurulsa, senin elinden geliyor, sanırım keyifte alıyorsun. Vakti olan, bu hizmetten keyif alan başka hobici dostlarda varsa onlardan da farklı şeyler bekliyoruz, örneğin armatür yapımı vs...

Tekrar teşekkürler Erhan bey...

Hayırlı satışlar ...
Armatür olayını dükkan varken çok yaptım. Hatta birçok hobicinin tankına asıldı bunlar.

Firma ismi vermiyorum zaten kapandı gitti. Dıy işlerinde evet yaklaşık 8-10 senedir tatlı

tuzlu birçok ürün yaptım ama ne yaparsanız yapın dıy olmaktan daha öteye gitmez.

Normalde malzemenin fiyatı ciddi yüksek çünkü 3sn-30dk arası ayar yapılabilen

ABB marka endüstriyel tip zaman rölesi kullanıyorum. Ama iş yerinde satınalma olduğum için

yıllık 3-3,5 milyonluk alım yapan firmanın aldığı fiyatlardan alıyorum. Ürünün liste fiyatı 93,10 TL.

DIY ekibi gibi birşey olursa hem imkanlarla hemde teknik anlamda seve seve destek veririm.

Armatür olayını dükkan varken çok yaptım. Hatta birçok hobicinin tankına asıldı bunlar.

Firma ismi vermiyorum zaten kapandı gitti. Dıy işlerinde evet yaklaşık 8-10 senedir tatlı

tuzlu birçok ürün yaptım ama ne yaparsanız yapın dıy olmaktan daha öteye gitmez.

Normalde malzemenin fiyatı ciddi yüksek çünkü 3sn-30dk arası ayar yapılabilen

ABB marka endüstriyel tip zaman rölesi kullanıyorum. Ama iş yerinde satınalma olduğum için

yıllık 3-3,5 milyonluk alım yapan firmanın aldığı fiyatlardan alıyorum. Ürünün liste fiyatı 93,10 TL.

DIY ekibi gibi birşey olursa hem imkanlarla hemde teknik anlamda seve seve destek veririm.
Sen bu forumun bulunmaz hint kumaşısın Erhan usta. Usta diyorum artık beyden ustalığa terfi ettin :)  

93 tl'lik röleyi 38'tlye alıp bundan kar amacı gütmeden bizler için yapıyorsun ha... Alnından öperim böyle adamı ben. Bu ay çok içeri girdiğim için düşünmüyordum ama bi tanesini bana yolla Erhan usta :) Kaçmaz bu fırsat. Ayrıntıyı özelden yazarım :)

Diğeri için tekrar hayırlı satışlar sana kardeşim ...

Biri Kutlu Bey'e diğeri Tahsin Bey'e verilmiştir.

Güle güle kullanın.

Teşekkürler. Ayrıntıyı ömden yazacağım Erhan bey...

Ben Erhan beyden aldığım bu ürünü kullanıyorum ve çokta memnunum.

Tekrar teşekkürler Erhan bey. :) :thumbsup:

Ürünlerin her türlü hasarı revizyonu arızasında

direk bana ulaşabilirsiniz. 

Tüm kargolar dün gönderilmiştir.

Güle güle kullanın yaptığınız alışveriş için olumlu olumsuz

geri bildirimlerinizi bekliyorum. 

Teşekkürler Erhan bey

Konu görüntüleyen kullanıcılar