Keşfet

Ps taşma sorunu

esesus

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Herkese merhaba dün tankı temizledim filtre çorabını değiştirdim ve ps dalga motorlar herşeyi temizledim fakat ps dün akşam sürekli taştı ve sabah kapattım akşama kadar kapalıydı akşam 19 gibi açtım ve yaklaşık 4 saat oluyor ve sürekli taşıyor ne yapmam lazım bilemedim gerekirse ps tekrar söküp bakacağım temizlik sonrası sabah kapatmadan önce biodigest kırdım bir tüp yardım lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba dün tankı temizledim filtre çorabını değiştirdim ve ps dalga motorlar herşeyi temizledim fakat ps dün akşam sürekli taştı ve sabah kapattım akşama kadar kapalıydı akşam 19 gibi açtım ve yaklaşık 4 saat oluyor ve sürekli taşıyor ne yapmam lazım bilemedim gerekirse ps tekrar söküp bakacağım temizlik sonrası sabah kapatmadan önce biodigest kırdım bir tüp yardım lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
P.s model marka fotoğraf gibi bir ayrıntı paylaşırsanız o modeli kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Taşma derken nasıl bir taşma? Tamamen sumu yoksa atıklardan taşmamı? Su seviyesini bir araştırın derim.

Bm nac 3,5 model toplama yapmıyor sürekli sulu köpük çıkıyor daha önce filtre corabını değiştirince de oldu fakat kısa sürede düzeldi şimdi nerdeyse iki gündür devam ediyor. Bu sefer tüm motorları falan temizledim camlar falan el girince redoks sapıtıyor ama bir süre sonra düzeliyordu anlamadığım bu sefer çok uzun sürdü. dün akşam tekrar söktüm ps baktım ama bir sorun göremedim.

iplik parçaları, toz, sunger parçaları ve temizlikten sonra havalanan büyük pislikler sapıttırıyor ps leri, ayarını kısın sık sık kabını boşaltın düzene girecektir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar