Keşfet

Psikopat yellow tang yansımasıyla kavga sorunu :)

gokhanguull

Aktif Üye
Ad Soyad
Gökhan
Merhaba arkadaşlar 

(2 hafta önce tankımı degistirdim yeni tankımda  camlar extra clear eski tankımda normal camdı) 

yellow tangim de bi sorun var diye dusunurken bogazina birsey kaçmış gibi dusunurken başlık açtım forumdan bi arkadaşımızın cam da yansımasına salto yapıyor demesi üzerine ısıklari kapatınca durulduğunu açınca da camdaki yansımasıyla tekrar kapıştığını fark ettim :D  

psikopat sabah aksam camdaki yansımasıyla kavga ediyor :D   bitmek bilmiyor kavgası bi an duraksamıyor yeme bile gelmiyor ışıkları kapatınca yem yemeye geliyor :)  

izlemekten yoruldum onu napıcaz biz bu manyakla şimdi nasıl gerçek olmadığını açıklayacagız fikri olan var mı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 yellow tang daha alıp tanka atarsan kısa sürede sorun ortadan kalkar :)

Bende 2 tane var 3. yü alıp sürü yapayım dedim 1 saatin sonunda bir baktım suyun yüzeyinde yan yatmış duruyordu son anda kurtardım hayvanı :)  istersen getir bir gün biz çay içene kadar bir daha kavga etmeye tövbe etsin seninki ??? 

Bende 2 tane var 3. yü alıp sürü yapayım dedim 1 saatin sonunda bir baktım suyun yüzeyinde yan yatmış duruyordu son anda kurtardım hayvanı :)  istersen getir bir gün biz çay içene kadar bir daha kavga etmeye tövbe etsin seninki ??? 
Tamam getirim 5 dk dayak yese kendine gelir herhalde :D  camdaki hayalet yellowa kafa tutmakla olmuyormus bu isler anlasin :D  

Konu görüntüleyen kullanıcılar