webmotion
Yeni Üye
- Ad Soyad
- serkan
Istanbul sislideyim, elimdeki bazi ihyiyac fazlasi malzemeleri satmak veya takas etmek istiyorum, fiyatlari elimden geldigince uygun tutmaya calistim.
Yagmur marka akvaryum, 100cmx 48cmx 38cm, 2 tane armaturunde 6 floresan (sylvania), tatli su icin kullanmistim
Tumu icin 75 TL
Tetra 1200 external filtre, temiz ve sorunsuz
100 TL
BM bmqq external PS, maxijet motorlu
100 TL
40 Kg kadar ölü kaya, belki daha fazla, buyuklu kucuklu parcalar
75 TL
20 Kg argonit kum, ölü , eski tankimdan cikti, temizlenmesi gerek
30 TL
Reef octopus ns-80 nano skimmer, hic kullanilmadi
50 TL
Boyu TL-550 hazir sistem tank, orjinal cekmeceli mobilyasi var (reef octopus skimmer ile birlikte, ns-80)
300 TL, octopus olmadan orjinal PS ile, 250 TL
Hopar armatur 6x14w, hic kullanilmadi, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok
75 TL
Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan gibi canlilar, fosfat ve nitrat reaktorleri takas olarak kabul edebilirim.
Fotolari en kisa zamanda ekleyecegim
Yagmur marka akvaryum, 100cmx 48cmx 38cm, 2 tane armaturunde 6 floresan (sylvania), tatli su icin kullanmistim
Tumu icin 75 TL
Tetra 1200 external filtre, temiz ve sorunsuz
100 TL
BM bmqq external PS, maxijet motorlu
100 TL
40 Kg kadar ölü kaya, belki daha fazla, buyuklu kucuklu parcalar
75 TL
20 Kg argonit kum, ölü , eski tankimdan cikti, temizlenmesi gerek
30 TL
Reef octopus ns-80 nano skimmer, hic kullanilmadi
50 TL
Boyu TL-550 hazir sistem tank, orjinal cekmeceli mobilyasi var (reef octopus skimmer ile birlikte, ns-80)
300 TL, octopus olmadan orjinal PS ile, 250 TL
Hopar armatur 6x14w, hic kullanilmadi, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok
75 TL
Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan gibi canlilar, fosfat ve nitrat reaktorleri takas olarak kabul edebilirim.
Fotolari en kisa zamanda ekleyecegim