Keşfet

Pucific Sun dozaj pompasi

Toygar NİRON

Aktif Üye
Ad Soyad
Toygar NİRON
Merhaba, Pucific Sun dozaj pompasi kullanan yada kulanan birini taniyan forum uyeleri ariyorum. Bir kac sorum olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toygar bey sorunuz nedir belki yardımcı olabilirim

Guncelleme hatasi sorunu yasiyorum. Yuklemeye hazir ekraninda kaldi. Firmayla gorustum ama onlarin calisma saati benimkiyle ayni. Hepimizin ayni anda pc basinda olacagi bir ana denk gelip onlarin durumu toparlamalarini umuyorum ama
Hala vakit bulamadim. Oyle yatiyor alet. Kullanmak icin bir blutoot adaptore temin edemedim hala. Bir tane aldim surumu uymadi bilgisayarima iade ettim. Vakit bulamiyorum bir turlu

Selamlar,

Bende aydınlatmada aynı sorunu yaşamamıştım. Sıkıntı malesef kullandığımız bluetoothlarda. En yakın duruma getirip yüklemeyi deneyin. Bağlantı kopuyor yoksa sürekli ve güncelleme yarım kalıyor.

Kolay gelsin

Ismail bey evet firmada aynisini soyledi pc den yapilan islemler yuzunden hep sorun yasanirmis kendinsitelerinde kullanilmasi gereken blutoot adaptorun ozelliklerini vermisler. Ben temin ettim ama sorun cozulmedi kendileri bakicak ben firsat bulabilir de gun verebilirsem

Başka bir bilgisayar üzerinden deneme şansınız var mıdır Toygar Bey ?  Gönderip- geri gelme süreside baya uzun olabilir

Ekran bootoble ready de kaldi ilerlemiyor vakit de bulamiyorum. Aceleside yok diye ustune dusmuyorum. Islerim cok yogun akvaryuma bile bakamiyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar