Merhaba Arkadaşlar,
Durum kısaca şu
Elimdeki malzemeler şu şekilde;
Newa Kanister 250 dış motor + Bubble Magus QQ2 Skimmer elimde mevcut.
Şimdi size sorum şu Toms Rapids Pro Sump + Skimmer içeren bir set var bunu alayım mı yoksa elimdekiler sadece 2 adet Puffer için yeterli mi ?
Akvaryum ölçülerim 85*40*40 sizce sıkıntı yaşarmıyım yoksa bu akvaryumu kullanabilirmiyim?
Işık olarak elimde aqualed dandik 3 adet ışık var ama Ecotech Marine radion - xr30w g2 alabilirim ama Puffer balıkları ışık çok sevmez ve sert mercan beslemem mümkün görünmüyor sizce gerekli mi?
Kaya seçimi olarak canlı kaya mı tercih etmeliyim ?
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Su alabileceğim yakın çevremde oturmuş Tuzlu su akvaryumu Mevcut.
Teşekkürler
Durum kısaca şu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
isimli balığı tatlı su akvaryumum için aldım. Bu balık tatlı suda doğuyor ancak sağlıklı olarak tamamen tuzlu su değerlerinde yaşaması gerekiyor. Bu nedenle tuzlu su Marine akvaryumu kurmak istiyorum. Şu an ufak bir akvaryumda tuzlu suya geçiyorum yavaş yavaş ve yaklaşık Mart ayı gibi tam olarak tuzlu su değerlerini yakalayacağım. Bir yandan da tuzlu su akvaryumum için boş çalışma sürecini başlatmam gerekiyor. Elimdeki malzemeler şu şekilde;
Newa Kanister 250 dış motor + Bubble Magus QQ2 Skimmer elimde mevcut.
Şimdi size sorum şu Toms Rapids Pro Sump + Skimmer içeren bir set var bunu alayım mı yoksa elimdekiler sadece 2 adet Puffer için yeterli mi ?
Akvaryum ölçülerim 85*40*40 sizce sıkıntı yaşarmıyım yoksa bu akvaryumu kullanabilirmiyim?
Işık olarak elimde aqualed dandik 3 adet ışık var ama Ecotech Marine radion - xr30w g2 alabilirim ama Puffer balıkları ışık çok sevmez ve sert mercan beslemem mümkün görünmüyor sizce gerekli mi?
Kaya seçimi olarak canlı kaya mı tercih etmeliyim ?
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Su alabileceğim yakın çevremde oturmuş Tuzlu su akvaryumu Mevcut.
Teşekkürler