Keşfet

Pumping Xenialar

İlanın verildiği tarihten itibaren satılan,başka kayalara sıçrayan,üreyen xenialardan dolayı ilanda bir güncelleme ihtiyacı doğdu.Bu süre zarfında Ankara ve Samsun'a zayiatsız gönderiler olduğu için artık belirttiğim parçalarda yurtiçi gönderi yapabiliyorum.Aşağıdaki parçalar bu an itibariyle günceldir.

Bunların haricinde kayalara tutunmamış serbest halde xenialarda mevcuttur.Bunlarda en az 10'ar kök olarak( 60tl+10 otobüs) yurtiçinde otobüsle gönderilebilir.

xxeniadiscorall.jpg

xenia15kafali.jpg

xeniaa8kafa.jpg

xeniafiji1.jpg

güncel

8 numara rezerve edilmistir.

No10 satilmistir

selam

yalova ya nasıl gönderebılırsın, carşamba istanbulda olacam elden alabılmem mumkun olursa nereden alabılırım

saygılar

yaşar

saygılar

1338107924' post='243431']selam

yalova ya nasıl gönderebılırsın, carşamba istanbulda olacam elden alabılmem mumkun olursa nereden alabılırım

saygılar

yaşar

saygılar
Sali gunu bana soylerseniz carsamba istanbulda belirleyecegimiz noktada teslim ederim size.

Kayasız xenia kökleri ,kayalar üzerine tutunmuş no:3 ve no:12 günceldir.

Merhaba,Antalya'ya yollaya bilirmisiniz?

Merhaba,Antalya'ya yollaya bilirmisiniz?
Eskişehir ve Ankara'ya havalar tam ısınmadan gönderdim.Risk size ait olmak üzere sızdırmaz kap ve strafor içerisinde otobüsle gönderebilirim.

kütahyaya yollarsan bir iki kökte ben isterim

Yeni sezon xenialar aşağıda listelenmiştir.İletişim için lütfen ö.m. kullanınız..Kayaya tutunmamış isteyen olursa lütfen belirtsin.

no:1- 12 cm çapındaki disc coral iskeleti üzeri +15kök- 80tl

no1ow.jpg

no:2- 15*8 cm kaya üzeri +20kök-100tl

no2jf.jpg

no:3- 6*10cm kaya üzerinde 10 kök-60tl

no3h.jpg

no:4- 7*9cm kaya üzerinde 10 kök-60tl

no4cu.jpg

no:5- Frag taşı üzerinde +10 kök- 60tl

no5i.jpg

no:6 Camda istediğiniz noktaya rahatça koyabileceğiniz -Mıknatıslı Frag Mag üzerinde kendi tutunmuş +10 kök- 90tl

arkadan görünüş:(no:6)

no06arkadan.jpg

önden görünüş(no:6)

no06onden.jpg

no:7-Camda istediğiniz noktaya rahatça koyabileceğiniz- Mıknatıslı Frag Mag üzerinde kendi tutunmuş +15 kök- 110tl

önden görünüş(no:7)

no07onden.jpg

arkadan görünüş(no:7)

no07arkadan.jpg

no:8- Disc coral üzeri +20kafa -120tl

no09.jpg

Bahadır Bey; Ö.M. gönderilemiyor...Telefon numaranızı rica edebilirmiyim?

1352312040' post='259622']Bahadır Bey; Ö.M. gönderilemiyor...Telefon numaranızı rica edebilirmiyim?
Mesaj kutusu dolmuş,boşaltıldı

No 4 icin öm gonderdim. Dönüşünüzü bekliyorum.

merhaba kök sayısı fazla 4 numara tarzı ana koloni varmı stoklarınız

saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar