Keşfet

Purple Tang (zebrasoma Xanthurus)

foztek

Yeni Üye
Ad Soyad
Fırat Öztek
arkadaslar,

cok fazla beslemek istememe ragmen ankarada hicbir akvaryumcu bu balıgı getirmiyor.

tek umudum benim gibi diger hobici arkadaslarım. :)

cok buyuk olmayan orta boy bir purple tang bulursam cok sevinecegim....

cevaplarınızı bekliyorum...

iyi gunler dilerim herkese...

Ankarada bu balıgı satan biryer biliyorsanız o da isimi gorur.

simdiden tesekkurler...

bi ara musa akvaryumda vardı sanki.ya kole tangle karıştırıyorum yada cidden vardı.yoksada getirebilir birçok balığı getiriyor.gerçi yaz olduğu için fiyatlar tuzlandı biraz ama yapcak birşey yok :)

son zamanlarda her hafta ugruyorum kendisine fakat, zannediyorum son 5-6 ithalattır getirmiyor... bi umutla gidiyorum her seferinde ama malesef hayal kırıklıgı :)

musa bey de blue tang modası var bu aralar, boy boy belki 50-60 tane var :)

purple ve sohal kızıldeniz kökenli balıklar ve Mısır hükümetin uyguladığı kısıt dolayısı ile çok zor ithalatla gelmekte. Yakın bi zamanda fiyatları tavan yaparsa şaşırmayın

evet boyle bi sorun var, cogu akvaryumcu singapur ithalatı yapıyor, e tabi kızıldeniz kokenli balıklar bunlarla gelmiyor haliyle... git gide ucuzlaması lazımken her dakika pahalanıyor bu hobi :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Elden bulabilirsiniz anca dicem ama elinde olanlarda bu durumlardan sonra kolay kolay bırakmaz sanırım :)

Fırat bey bilkentteki akvaryumcuda purple tang var :)

Sormadım valla ne kadar diye önceden bildiğim için..Muhtemelen bi 200 300 dolar der min
default_tongue%20(1).gif

azmi bey size bisey diyim, bilkent bana 1000 usd fiyat cekse bile sasırmam.

cok felaket fiyatları, ayrıca balıkları da nerden aldıgını gayet iyi biliyoruz hepimiz, aldıkları yerdeki fiyatları da biliyoruz ama yine de ne yapmaya calıstıklarını anlayamıyorum... :)

ama yinede bakmaya ve sormaya deger...

cok tesekkurler...

İstanbulda Burcu akvaryumda xl bir tane var

Moderatör tarafında düzenlendi:
yakinda ürdüne gidiyorum getirilebilcek durumda ise isteyen arkadaslara getirebilirim akabeden...saygilar

yakinda ürdüne gidiyorum getirilebilcek durumda ise isteyen arkadaslara getirebilirim akabeden...saygilar
hangi ilde oturuyorsunuz.?

ben ankaradayım.

bulunmaz hint kuması gibi mubarek. ne satan var ne bisey:)

guncel arkadaslar:)

sokağın adını bilmiyorum ancak tarif edebilirim,

Kızılayda celal aydın dersanesinin karşındaki pasaj (kapanan d&r olduğu bina sanırım rumeli işkembeciside orda)

pasajın içinde alt kattaki akvaryumcuda 1 adet m purple tang var.

uzun zamandırda o tankta.. ancak fiyatını bilmiyorum.

sokağın adını bilmiyorum ancak tarif edebilirim,

Kızılayda celal aydın dersanesinin karşındaki pasaj (kapanan d&r olduğu bina sanırım rumeli işkembeciside orda)

pasajın içinde alt kattaki akvaryumcuda 1 adet m purple tang var.

uzun zamandırda o tankta.. ancak fiyatını bilmiyorum.
tunc bey cok cok tesekkur ediyorum, hemen aksam gidip bakacagım...

Tunç keşke öm atsaydın. mesai çıkışı purple tang arayan oraya koşacak
default_tongue%20(1).gif

o benim arkadaşım Murattır.Aquamania...

Fakat o balığı yakalayamıyor öyle bir sorunu var...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu balığı alan varsa fiyatı hakkında bilgi verebilirlermi bende purple tang var M ila L arası birşey ucuzamı pahalıyamı aldım onu öğrenmek istiyorum... :blink:

Konu görüntüleyen kullanıcılar