Keşfet

radion 30w gen4 pro ayar

harunsofu

Yeni Üye
Ad Soyad
harun sofu
merhabalar umarm yardımcı olacak birileri vardır 140x65x55 ebatlarında olan tankımda  2 adet radion 30w  gen4 pro kullanmaktayım lps  ve balık ağırlıklı bir tank ayarlarım nasıl olmalı hem canlı saglığı açısından hemde görsel açıdan kullananlar varsa palaşabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Reeflink kullanıyorsanız AB+ modunda LPS kısmını seçerseniz uygun olur.

merhaba selim bey evet reflink kullanıyorum ama bahsettiğiniz ab+  modu diye birşey görmedim hiç sakıncası yoksa biraz ayrıntı verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

merhaba selim bey evet reflink kullanıyorum ama bahsettiğiniz ab+  modu diye birşey görmedim hiç sakıncası yoksa biraz ayrıntı verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Iphone üzerinden tarif edeyim eğer İphone kullanmıyorsanız akşama EcoSmartLive üzerinden etmeye çalışırım. Programı açtıktan sonra sol üstten menüye giriyorsunuz ve Schedule yazan kısmı seçiyorsunuz. O bölüm açıldıktan sonra sol altta bir kutu içinden ok çıkar şekilde bir bölüm var ona basınca alttan menü açılıyor. Load Template sekmesine tıklıyorsunuz. Orda Coral Lab kısmına girince içinde görebilirsiniz AB+ ve LPS seçeneklerini.

teşekkür ederim selim bey çok sağolun

Konu görüntüleyen kullanıcılar