Keşfet

RED SEA 130 CAMINDA OLUSAN KILCAL CIZIKLER

madenli

Yeni Üye
Ad Soyad
SEFER
Merhaba internetten  uzun süre araştırarak  red sea akrılık camlarını   temizlemek için 

JBL Floaty II Acryl Akrilik Akvaryum Mıknatıslı Cam Sileceği aldım 

sildıkten sonra kontrol ettıgımda ınce ınce kılcal cızıkler yaptıgını goruyorum dıkkatlı bakınca anlasılıyor 

jbl almanya mail gönderdim desteği olduğu yazdılar sorunu  kabul etmıyorlar bu ürünü kullanan var mı aynı sorunu yasayan 

Durum jbl markasına özel bir durum değil. Tüm mıknatıslı silecekleri kullandıktan sonra temizlenip kaldırılmalıdır. Su içinde tutulmamalıdır. Altında kabuklu canlılar oluşuyor ve haliyle camı çiziyor. Ayrıca cam ile mıknatıs arasına kum girmemesi için de özen gösterilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bır kez temızledım cıkardım bır daha temas dahıl etmedım akrılık ıcın ozel oldugu yazıyor guvenerek aldım ama camlarda 1 mm cızık dahıl yoktu yanı 

Söylediklerinizi doğru kabul edersek; firma durumu kabul etse, akvaryumunuzun bedelini de ödemek zorunda kalacağı için kolay yolu seçmiştir. Ki anladığım kadarıyla cam sileceğini gönderin kontrol edelim de dememişler. 

Markayla alakası yok bence eski tankımda bu silecekler yüzünden cam rezil olmuştu. Yeni tankımda bunlardan hiç almadım bile direk kendi elimle jiletle temizleme yapıyorum hem daha etkili hem daha güvenli. Jiletli cam sileceği bakabilirsiniz ama onların da fiyatları aşırı pahalı oluyor ve onlar da yeni bir jilet kadar kullanıp atmak için kolay olmuyor onlarda da sorun çıkabiliyor. :)  

teşekkürler araştırcam ama şuan en güvenilir elle temizlemek galiba

Konu görüntüleyen kullanıcılar