Keşfet

RED SEA 130 SU DEGERLERI

Yanlış bilmiyorsam bu test tatlı su için geçerli. Ve tuzlus uda sizi yanıltmaktan öteye geçmez. Nitrat ve fosfatta tropic marin (para çoksa fosfat için hanna checker)

kh mg ca için salifert marka. Ph için kaliteli bir phmetre kullanılabilir. Şimdi yukarıdaki tabloya bakıp sorunuzu cevaplamak imkansız. 

Yanlış bilmiyorsam bu test tatlı su için geçerli. Ve tuzlus uda sizi yanıltmaktan öteye geçmez. Nitrat ve fosfatta tropic marin (para çoksa fosfat için hanna checker)

kh mg ca için salifert marka. Ph için kaliteli bir phmetre kullanılabilir. Şimdi yukarıdaki tabloya bakıp sorunuzu cevaplamak imkansız. 
tuzlu su kullanıma uygun yazıyordu , basit ve hızlı oldugğu için aldık mg -ca arastırcam tsk 

Kullandığınız kum hangi markanın hangi ürünü acaba ? Fiji pinkmi ? 
Kaya: Caribiansea southseas 40lb 

Kum: 10 lt red sea aragonit kum

Ekli dosyayı görüntüle 43768

tuzlu su kullanıma uygun yazıyordu , basit ve hızlı oldugğu için aldık mg -ca arastırcam tsk 
Emin misiniz? Görseller de arattığım da karşıma hep '' FRESH WATER" uyarısı çıkıyor. Sizdekinin fotoğrafını atar mısınız?

haklısın tatlı su ağırlık ama  nitrat nitrit değerleri değişiyor mu tuzlu kıtlerıne gore bence bunda co2 test oldugu ıcın tatlı su gecıyor olabılır  mg -ca 2 test alsak yeter sanırım.

Bunlar tatlı suda bile doğru sonuç vermez. Anca belki fikir verebilir. Geçmişte tropheus tankımda kullandım çünkü biliyorum. 80 tlye tüm testlerin halledilebildiği bir dünya ne güzel olurdu. Yukarıda belirttiğim marka modeller iş görür. 

bır cok test kıtıne bakıyorum tatlı tuzlu su kullanılabılır yazıyor  prodac - sera  ürünleri olmak üzere 

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar