Keşfet

reef octopus varios dc serisi

fumeoe

Yeni Üye
Ad Soyad
Şahabettin KARTAL
Arkadaşlar

reef octopus varios 4 dc kafa motoru kullanan var mı? Özellikle ses konusunda nasıl olduklarını merak ediyorum.

Özelliklerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. 40 Watt elektrik tüketimi, 4 metreye su basış, efektif dc kontrol paneli, düşük su seviyesine karşı koruma vs. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşım kullanıyor 6s olanını sıfır ses harika performansı var.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reefoctopus water blaster kullandım çok sessiz bir motor.Ses konusunda fiyatına göre en uygun ürün.

Vario s2 var, yukarı basışta çalışıyor çok sessiz ve 4m de denedim, rahat su basıyor...

2 aydır çalışıyor ses yok...

eski motorlarım  jebao dct 4000 idi, sesi duyuluyordu, dc 3000 e geçtim o da duyulmaya başladı, varios2 de hiç duyulmuyor...

not: varios4 ü bilmiyorum çalışırken görmedim...

Kullanıcı yorumları gerçekten güzel. Sizlerin tavsiyesi tabiki çok değerli. Cevap veren herkese çok teşekkürler.

Yaklaşık 2 aydır 80x50x50 de çift çıkışlı olarak s4 modelini kullanıyorum ses hiç yok, malzeme kalitesi güzel, performansıda yeterli.

Motoru n11 ve GittiGidiyor da buldum ve bugün sipariş verdim. İlginç olan motorun yurtdışı fiyatı 250 -300 dolar. Yani kargo hariç 1000 liranın üzerinde. Bu fiyata bana çok uygun geldi. Jebao bile şu an 400 lira civarında. İnşallah sıkıntısız bir şekilde ürünü teslim alırsam ürün hakkında detaylı bir yazı hazırlamayı düşünüyorum.

bende aynı firmadan 6 sının siparişini verdim bakalım geldiginde yorum yaparız 

Hayırlı olsun Ufuk bey.

Bugün motoru aldım ve kullanmaya başladım. Tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok sessiz ve performanslı bir motor. Malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi. Yurtdışında varios 8 in bir kuleye su basış videosu var izlemenizi tavsiye ederim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar