Keşfet

Refraktometre Ve Yedek Parça

s.erel

Yeni Üye
Ad Soyad
SALİH EREL
Arkadaşlar çok acil olarak atc marka refraktometre ve biomatrix protein skimmerımı aldığında ucundaki parçanın eksik olduğunu gördüm. Acaba bu parça çok elzem bir malzememidir? Yoksa korkuyorum belki akvaryumu kurarken alacağım ufak boyuttaki balıkları çekerse diye. fotosunu atıyorum zaten anlarsınız??? Eğer gerekliyse bu parçayı nerden bulabilirim acaba?

ilanim gunceldir

İlan güncelde. Parça hangisi belli değil. Atc marka değil ,benim bildiğim özellik olması lazım.

Bahsettiğim parça biomatrix marka skimmerın çekiş ucundaki ızgaralı bölme. Resimde işaretli zaten...

İlanım günceldir

Zemine yakın yerden emiş yapması için uzatılmış bir pvc boru o dediğin,herhangi bir pimaş 20'lik boruda olabilir içine girsin yeter.

doğru diyorsun bahadır hocam, nalbur tarzı yerlerde satılır bu dediklerin değilmi? Veya bauhausta bulabilirmiyim?

İlanım günceldir, nerde bulabilirim acaba bu ızgarayı?

Karaköy'de bulabilirsiniz. Aranmanız, esnafa soru sorup doğru adresi bulmanız gerekiyor. Nokta atışı yapamayacağım ama Karaköy-Perşembe pazarında bulacaksınız gibime geliyor.

bu parça bauhausta bulunmazmı acaba? Şu anda beylikdüzündeyim o yüzden soruyorum

Ayrıca 60 cm t5 armatür aranmaktadır. İçinde aktinic lambaları ve uygun fiyatlı olması tercih sebebimdir

Her iki üründe temin edilmiştir, ilgilenen herkese bolca teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar