Keşfet

Resif Için Sumplu Akvaryum Arıyorum

lalezar

Yeni Üye
Ad Soyad
MEHMET
Merhaba, daha önceden tatlı su balığı besledim ama artık zoa, lps, omurgasızlar ve bir kaç damsel gibi küçük balıkların olduğu bir akvaryumum olsun istiyorum. Maddi durumum çok iyi sayılmaz. Sanıyorsam 80-100 cm boyu olan 200 litrelik(daha büyük olsun isterim ama maddiyatta sıkıntım olur diye korkuyorum), sumplu bir akvaryum seti arıyorum. Akvaryumunuz olmasa bile fikir de verebilirsiniz. Tuzlu su konusunda bebek gibi bilgisizim, ps, armatür, kaç adet florasan, wattları, kelvinleri falan kafam çok karışık :)

Saygılar 0533 511 42 50 İstanbul

bakıyorumda kota doldurmak için zart zurt heryere msj atan arkadaşları burada göremiyorum, arkadaşımız yardım istiyor buraya yazında bi işe yarasın. arkadaşım sen gerekli tankı temin et geri kalan kısımda yardım ederiz. acelen yoksada 1 ay sonraya falan bende 150 lt sump lu tank boşa çıkacak. 65x45x45 ölçülerinde ön cam bombeli.

bakıyorumda kota doldurmak için zart zurt heryere msj atan arkadaşları burada göremiyorum, arkadaşımız yardım istiyor buraya yazında bi işe yarasın. arkadaşım sen gerekli tankı temin et geri kalan kısımda yardım ederiz. acelen yoksada 1 ay sonraya falan bende 150 lt sump lu tank boşa çıkacak. 65x45x45 ölçülerinde ön cam bombeli.
İlgilendiğinizden ötürü teşekkür ederim. MaşAllah akvaryumunuz küp gibi şirin bir akvaryummuş. Yalnız daha önce hiç bombeli akvaryumu yakından inceleme fırsatı bulamadım. İçindeki nesneleri gerçek boyutundan büyük mü gösteriyor. Nasıl bir artısı vardır. Teşekkürler.

evet içerisini biraz daha büyük ve net gösteriyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri