Keşfet

Resun Dms 500 Akvaryum Seti Satılık

morishidol

Yeni Üye
Ad Soyad
Sinan
Selam; akvaryumu sıfır olarak Mayıs 2013de  aldım..Daha büyük tanka geçtiğim için satılıktır.. Kendi orjinal dönüş pompasını ve aydınlatmasını hiç kullanmadım.. Pompa suya bile değmedi. Akvaryum donanım olarak sıfırdır.  Kapağı söküp kendi yaptığım led aydınlatmayı kullanmıştım.
  Akvaryumun orjinal kapağı modifikasyona çok müsaittir. İç taraftaki şeffaf akrilik koruma vidalarından sökülebilmekte. Bu bölüm gayet geniş, içindeki var olan elektrik tertibatı sökülüp led aydınlatma için alüminyum profil ve sürücüler için yeterli alan var. Kapağında içerdeki sıcak havayı dışarı atan 2 tane de fan vardır.. ben orjinalliğini bozmak istemedim, kapağı söktüm, tam üzerine döre 6mm pleksi kestirdim. Yaptığım armatürü bunun üzerine koydum. Bu pleksi kapağıda veriyorum.
  İçindeki kum güzel bir kumdur, bu kısmındaki suyu tamamen boşaltmadım ve oksijen veriyorum. Hiç karıştırmadan bu şekilde su doldurarak kullanılabilir.
Yanında hiç kullanılmamış kutusunda resun sk-300 skimmer ve 4-5 ay kullanılmış kutusunda resun nano wave maker da veriyorum.
bana maliyeti şu şekildedir;
Resun dms 500 + orjinal dolabı - 650 tl (alışveriş sitelerindeki 550 tl lik fiyat dolapsız fiyattır)
* beraberinde gelen dönüş motoru, dönüş hortumları,bioballar,mekanik filtre süngeri,
10 kg mercan kumu - 50 tl
Resun sk-300 skimmer hiç kullanılmamış- 95 tl
Resun 2000 wave maker 4/5 ay kullanılmış - 25 tl
lazer kesim pleksi astar kapak - 30 tl

Akvaryumun camında, sağında solunda hiç bir çizik, büzük, nokta vb. yoktur..
Hepsine 420 tl istemekteyim.. Akvaryum binek otomobil ile taşınmıştır. Dolabı ve akvaryum ayrı ayrı ortalama bir binek aracın bagajına sığmaktadır.. Gaziosman paşa meydandan teslim..
tyn0l.jpg

tyn1s.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
forum dışı satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar