Keşfet

Resunla Wavebox

bende sipariş ettim parçaları bakalım. devrimin yardımıyla denicem.

Devrim hediyem hazır hem cocuga gelirim göz aydınlığına hemde motoru yurutmeye gelirim :)

Motoru cok uygun fiyata almıssın bu fiyata burda yok baktım baktım bulamadım.

nihayet wavebox ımı bende yaptım. devrim bey e sonsuz teşekkürler 10 nmara insan yardım ihtiyacınız oldğnda çekinmeden arayın

seslerde komik bu arada :D

dur kalk aralığını biraz daha arttırırsanız daha iyi verim alabilirsiniz :)

daha uzunlaştırim yani. teşekkürler.

Estafurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama telde dediğim gibi ayarlaması biraz zor oluyor 15-20 dakika tam dalga formasyonu için ayarlamaya çalışmak lazım ama bi kere olunca genelde iyi çalışıyor. Bişi lazım olduğunda çekinmeden arayabilirsiniz.

Takdire şayan bir çalışma olmuş, tebrikler. Evet dur kalk aralığını biraz daha artırırsanız daha iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum.

devrim bey bu arada benden de size bir fikir. kutunun renginden şikayetçiydiniz sanırım. bu akrilikin siyahı olsa daha iyi olur falan diyodunuz. en koyusndan cam filmi alın ve üzerine çekin :D ben öyle yaptım şahsen. güzelde oldu.

Yok ben şikayetçi değildim renginden. Zaten deneme yapmak için şeffaf olması zamanı ayarlama periyodunda baya işe yarıyor :)

birde bişey sorcam bu sistemin aynısını seio motorlarda uygulayabilirmiyiz?

Uygulayamazsın çünkü sei olar 220 V ac akımla çalışıyor. Yurtdışında nerdeyse her markanın düşük voltaj DC akımla çalışan motorları olmasına rağmen ülkemize girmiyor. Ben bu motorla deneyene kadar tonla marka motoru ya yaktım yada milini kırdım:) Ama şöle bişide var sanki ticari iş yapanlar burayımı takip ediyor anlamadım. Almanyada satış fiyatı 82 Euro olan motor ülkemizde 490 YTL istiyorlar böle şaçma sapan iş olmaz 490 ytl verip bu motorla yapmaktansa tunze alınır. Bu motorla yapmak isteyen varsada versin Almanyadan siparişi 2 haftada geliyor. Arkadaşlar daha fazla kendimizi kullandırtmayalım bu tarz insanlara

evet bencede haklısın internette en son gezindiğimde aquamedic tfl 1000 msl yabancı bir sitede 150 euro gibi bir fyat görmüştüm vede sıfır kutusunda ülkemizde 800 ytl gibi rakamlar dönüyor gerçekten acı.ama şöylede bir durum var seio nun 220v olan akımını 24 e düşürebiliriz sanıyorum bunun içinde özel bir regülatör lazım. bayağı masraflı olur sonuçta.

Böyle daha iyi olmuş. Anemon ahenkle dansediyor. :)

evet hakan bey. hoşuma şimdi gitti iştye

:)

Biraz daha çalışma aralığı uzasa daha bile iyi olabilir gibi sanki. :D

on da deneriz onr bey :D

Devrim bundan bi danede bana yapalım hoşuma gitmeye başladı. :D salım salım

abi çok iyi ya iyiki yapmışım okadar diyorm

tabi devrim e de teşekkürleri borç biliriz. :rolleyes: +1

artık kendi üyeliğimle girebilirim. abiminkine takıldım kaldım valla cetinayg benim

Konu görüntüleyen kullanıcılar