Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onur şimdi tunze nin 6091 gibi bi control ünitesi tasarlatıyorum eğer olursa 20-25 ytl gibi bişi olacak ama hiç deilse zaman rölesinin çıt çıt sesi olmayacak.
Devrim bey kullandıgınız akriliklerin ölçülerini alabilirmiyim bendede ayni motordan var sizin DIY çalışmanızı uygulamayı düşünüyorum ama ebatlarda sıkıntım oluyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim....
) adresteki malzemenin ayni işi yapacagına inanıyorum daha önce hiç bu şekilde deneme yapmadıgım için sizinde fikrinizi almak istiyorum . Buarada videoda kayıtlı gibi gördğm tankınızı acaba nasıl bir askı sistemi ile astınız bilgi verirseniz sevinirim ....
kullandığım ürün bu röle Vedat bey sitede mevcut verdiğim linkten bakabilirsiniz. Benim akvaryum evet kayıtlı ama sağ-sol kayıtlar akvaryumun sağ-sol camından 5 cm sonra ben kutuyu mıktanıs ile tutturmuştum sonradan.
eger kullanmıyorsanız şu anda satarsanız talibim boxa ve rolelere
Kıbrısta yaşadıgımdan malesef burda ne o roleyi nede diger ekipmanları bulmam zor sadece elimde resun 15000 wavemaker var digerlerini tedarik edemiyorum satarsanız alabilirim...
Ben normal olarak kullanıyorum resunu elimde zaten tunze waveboxlar vardı ama daha ucuza nasıl yapılır diye göstermek için yapmıştım onu. Eğer isterseniz öm den bi msjlaşalım hazır wavebox olarak sürücüsü ışık sensörü filan beraber nerden alacağınızı söleyebilirim
Devrim bey sizin SM-9 kotlu üründen malesef bulamadım MCB-9 kotlu ürünün aynisi oldugu söylendi şu anda elimde sadece nasıl baglayacagımı bulamadım girişleri gösteriyor ama çıkışın 24v DC olarak nasıl baglanacagı yok sizin baglama yönteminizi tarif edermisiniz bana ltf hangi yere ne baglandı diye...