Keşfet

Ricordia Yuma Yuma Green

mercan kırığı üzerinde olanı yarın kırmayı denerim. Haberdar edeceğim.

atilla ağbi bi tane bıraksaydın keşke :)

buyutunce veririm :wub:

Selamlar, 1,2,3,4'ten herhangi biri alınmazsa veya onlar gibi bir frag yaparsanız ve Antalya'ya gönderme imkanınız olursa bende istiyorum 1 tane.

Saygılar.

Malesef şehir dışına gönderemiyorum. Gönderebilirsem ilk sırada Kıvanç Var. Yeni frag yapacağım zaman buldukça. Bir sonraki fragları mümkün olduğunca 1-2 kafa yapmaya çalışacağım.

6. Numara satılmıştır. Kıvanç Kardeşimize hayırlı olsun. Kalan Sadece 7 numara

Teşekkürler koray...

Arkadaşlar sps ye ağırlık vermeye devam ettimden çıkan fragları ve ana koloniden 1 tanesini satmayı yada takaslamayı isityorum.

2 kafa salyangoz iskeleti üzerinde 30 ytl

Ana koloni yaklaşık eni 30 cm lik sol tarafı 20 cm genişliğinde sağ tarafı 10 cm olan üzerinde 17 fazlasıda olabilir açtıklarında avuç içine yakın açan ışığın en fazla olduğu bölgede ve yemyeşil olan benim için çıkartması en kolay olan :) yerli kaya üzerinde en az 7kg vardır fazlasıda olabilir. Satılıktır. Büyük ana koloni yada çok çeşitlli sert mercan fraglarıyla takas önceliğimdir. Fiyat 250 tl dir. İsteyen gelip görebilir. Kondüsyonları akvaryumumdaki en iyi olanlarıdır. Aktinik altında görmenizi tavsiye ederim. Çok kolay bir sekilde çoğaltabilirsiniz. 2. resimdeki koloni.

7 numarada halen günceldir.

2 kafa takas edilmek üzere ayrılmıştır.diğerleri güncel.

ana koloni rezerve edilmiştir. 2 kafa ve 7 numara günceldir.şehir dışına gönderemiyorum malesef. Sps ile takas olur .

Koray Abi SLM..

2 tane kafalı olanı ben aldım..

:)

Koray bey canlı gerçekten çok güzel.

actinic altında mükemmel görünüyor.

iyi günlerde büyütün:)

2li olan satılmıştır. sadece 7 numara günceldir.

Koray abi canlı cok güzel dedigin gibi kaya gözükmüyor ve avuç içinden daha buyuk açıyor yanlız 17 kafa var demiştin 19 kafa çıktı helal et abi teşekkürler...

Helal olsun Devran nedemek. İyi günlerde büyüt en yeşil olanlardı onlar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar