Keşfet

Rio Hyperflow (32 Hf) Gücün Ismi Tam Aradığınız Pompa

loving

Yasaklı
Ad Soyad
mert alagöz
22041.jpg

92562.jpg

53253.jpg

1 tonluk akvaryum'dan yarım tonluk akvaryuma geçiş yaptım daha doğrusu diğerini iptal etmek durumun'da kaldım ev değişikliğin'den dolayı Rio HyperFlow cihazını bu işe gönül vermiş bir çok hobi sever bilmektedir ne denli güçlü bir pompa ve saygı değer bir marka olduğunu.

220-240V/50Hz

120w

Q8000L/H

H 4.3 M ( su basabilme meseafesi max.)

Fiyat : 150 TL ( Sıfır almaya kalkarsanız 300 TL )

Uygun calılar (balık) ile takas olabilir..

Not : Fiyat çok uygun indirim için lütfen istekte bulunmayınız.

RIO 32 HF SUMP MOTORU TIRBUN PERVANE TEK YÖNLÜ 8000 L/H

Rıo sump motorları yenı bir tekonolojı urunudur.Bu mutorlarda pervanenın tek yunlu donmesını saglayan pervane stopper. bulunmaktadır.bu parca sayesınde motor her yenı calısmada drek olarak rahatlıkla kalkıs yapar.ayrıca bu motorların pervane yapısı standart bır motordan faklı olarak tırubın bıbıdır yanı bu motorların pervanelerı su degırmenı carkı gıbı hem onden hmed arkadan kapalıdır bu ozellık motora gıren suyun tamamının cıkısa yonlenmesını saglar yanı motor harcadıgı gucun karsılıgını sıze tam olarak verır. yıne bu pervanenın bır dıger avantajı ıse bu motorların rakıplerıne gore daha az sarfıyatla daha fazla suyu daha yuksege cıkartma becerısındir. Rıo motorların sabtleme aparatı ıkı parcadan olusmaktadır 1.parca motorrun sabıtlenecegı cam yuzeye vantuzlarla sabıtlenır 2. parca ıse motor govdesıne kıtlenır bu ıkı parca bırbırlerıne elastık 4 parca ıle baglanır bu motorun calısma esnasında olusan vıbrasyondan dolayı sesın olusumunu engelleridusuk enerjı tuketımınden dolayı ozellıkle denız akvaryumlarında ısı olusumunu mınımum olacagındanda tercıh konusudur

Burak YILMAZ - 120 X 50 X 60 ( Saltwater Aquarium )

GÜNCEL

güncel

Balık veya mercan ile takas söz konusudur .. ilgilenen arkadaşlar ö.m. yollayabilir

Teşekkürler ...

dostum merhaba yeni baslıyorumda bu motor new jetten iyimi

Anladım kadariyla yeni baslayan birisi araniyor :)

:clap:

GÜNCEL :)

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar