Keşfet

Ro-Nac7-Led

Dogangk

Yeni Üye
Ad Soyad
Doğan Gözükara
Ro Zateksu dan alınmadır: 200tl-pazarlıkla 180tl ( filtreleri değiştirmekte fayda var)-(tds metre hediyesidir)

Bubble Magus Nac7: 180tl-pazarlıkla 150tl (uzun zamandır kullanıyorum çalışır durumda sıkıntısı yok biraz kirli durumda tabi temizlenmesi gerekir)

Markasız Led Armatür 2x: Tanesi 90tl-pazarlıkla 75tl ikisi birden alınırsa 130tl-pazarlıkla 100tl. (armatürlerin birinde 3w led ve mercek vardır diğerinde 1w led var merceksiz markalarını lümenlerini falan filan bilmiyorum Karaköy'de yaptırmıştım kendi akvaryumumda uzun süre kullandım)

Ürünleri sadece Beylikdüzü/Migrostan teslim edebilirim kargo yapamam başka bir yere getiremem.

Pazarlık için gözünüzü seviyim mesaj atmayın açık olarak ilanımda toptan pazarlığı yaptım sizin yerinize.

Ekli dosyayı görüntüle 22716

Ekli dosyayı görüntüle 22717

Ekli dosyayı görüntüle 22718

Ekli dosyayı görüntüle 22719

Selamlar kardeş mac 7 kargo yapabilirmisim

Malesef yapamam.

Fiyatları çok uygun arkadaşlar malzemeler sağlam kendim gördüm. Hatta yazmamış ama akvaryumda var sumplı alanayanında kayası hediye tabi atmadıysa. 100 lira akvaryum. Nakliyeye karışmaz aaanaör var arabana at götür. Özelliklerini kendisi yazsın parayıda bana gönderin :D

Armatürler "Jildrime" nickli arkadaşa ayrıldı.

Onur valla akvaryuma çok soru soruluyor çok pazarlık yapılıyor diye yazmadım benim yerime sen yazmışsın :D onuda alan olursa yapıcaz artık bişeyler :)

Kabaca resim atıp ölçü yazsana. 100 liraya birinin işi görülür adam gidip 800-900 vermesin akvaryuma

nac 7 içi öm attım

Armatürler ayırtıldı.

Nac7 satıldı.

TDS metre hediyeli Ro sahibini bekliyor : pazarlıksız 200tl pazarlıkla 180tl

Nac7 güncel.

Güncel.

Ro Zateksu dan alınmadır: 200tl-pazarlıkla 180tl ( filtreleri değiştirmekte fayda var)-(tds metre hediyesidir)

Bubble Magus Nac7: 180tl-pazarlıkla 150tl (uzun zamandır kullanıyorum çalışır durumda sıkıntısı yok biraz kirli durumda tabi temizlenmesi gerekir)

GÜNCEL!

nac 7 icin rahatsz ediyorm kargo imkani var mi

Hayır kargo imkanı malesef yok.

Nac7: 150TL güncel

Zatek Ro + TDS metre: 180TL güncel.

ankaraya kargo yapamazmısınız nac7 kargo bedelini ben karşılıcam

Hayır kargo imkanı malesef yok.

Nac7: 150TL güncel

Zatek Ro + TDS metre: 180TL güncel.

GÜNCEL.

Nac7 de satıldı!

Güncel tek ürün;

Güncel tek ürün;

Güncel tek ürün;

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri