Keşfet

Rose Bta

gokak

Yeni Üye
Ad Soyad
gökhan
arkadaşlar, kırmızı bt anemon arıyorum. ancak bildiğim kadarı ile Türkiye'ye pek gelmiyor. hatta dünya'da da çok fazla bulunan bir canlı değil. aranızda satan yer gören oldu mu? tabi çeşitlilik açısından ankara'da olmanın dezavantajını yaşıyor olabilirim.

tşk.

Çok nadir bir canlı olduğunu düşünmüyorum.Kırmızı quadricolor ise bahsettiğiniz istanbuldaki akvaryumcularda görüyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Pet te var. Ama kimse kayasından ayoramamıştı. Rica ederseniz belki sizin için ayırırlar. Kırmızı değil bildiğiniz rose bta. :D

Rose bta´nın familyası nedir ?

Ne renktir?

ekli canlı (becerebildim mi bilmiyorum)

becermişim. :)

yani kısacası kıpkırmızı anemon.

becermişim. :)

yani kısacası kıpkırmızı anemon.

Ekli dosyayı görüntüle 746

Benim dediğim kıpkırmızı değil. Gül kurusu pembemsi gibi. Bunun aynısının sarısı gelmişti. 4 kere düşündüm sonuç olarak almadım. Dediğim yere bu tip değişik canlılar ara ara geliyor.

selimcim yap bir yorum bakalım.

Tamam işte, kırmızı entacmaea quadricolor bu :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bu cins hoşuma gidiyo.Her rengi güzel :)

Rose BTA nadir bir tür. Akvaryumcularda bazen bulunuyor ama çoğu zaman çok pahalı oluyor. Bazen diğer bta'larla birlikte tesadüfen gelebiliyor o zaman fiyatı daha düşük oluyor. Bende de kahverengi, uçları pembe bir BTA var Andaç abinin hediye ettiği. Chris Bey'de bir tane rose BTA var, hatırladığım kadarıyla yurtdışından getirtmişti. Kendisine sorarsan bölününce sana gönderebilir Gökhan abi.

Bende var anemonları ayırıyorum.Fiyatta anlasırsak satabilirim.Videosunu youtube a atmıstım.Burda cok akıntı aldıgı için rahatsız olmustu ama renklerini seklini az bucuk gorebilirsin.Bendekinin govdesi hafif krem rengi geri kalan yerleri kırmızı.

Videosu

Moderatör tarafında düzenlendi:
malesef...en azından şimdilik.

deep-nblue'nun fiyat listesinde genelde red bta görüyorum ama sizin aradığınızmıdır bilmiyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar