Keşfet

Rotifer Kültür Seti

lcturkey

Yeni Üye
Ad Soyad
Levent
Evinizde kültürü çoğaltabilir ve düzenli olarak hem yumurtadan çıkan yavrularınızı hemde mercanlarınızı rotifer ile besleyebilirsiniz.

1 litre plankton + 500 ML Rotifer ( L boyutta ) + 50 mikron boyutta rotifer filtresi = 70 TL'dir.

Paket halinde olan ürünlerin tahmini gönderim süresi sipariş edildikten sonra 2 gündür.

iyi günler

rotifer kültürünüz elinizde mevcut ise bir set rica edebilirmiyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Özel mesaj gönderdim.

Güncel....

Levent bey rotiferin hangi türünü üretiyorsunuz?

Korhan be merhaba.

L boyutta Brachionus plicatilis tuzlusu rotiferi.

merhaba,

Talep olmadığı için rotifer satışı durdurulmuştur.

İyi günler dilerim.

Biran sizin ilanı görünce hazırı var topla kaldır bütün düzenekleri ne uğraşacaksın ki dedim. Gerçekten çok zor ve uğraş isteyen bir iş.

Olmadığında herkez arar. Olduğunda ise kimse dönüp bakmaz :) Garip bir hobi. Yinede zoru başarmışsınız levent bey. Tebrik ederim.

Evet abdurrahman çok haklısınız.53 mikron rotifer filtresi için bile 15-20 euro gibi fiyatlar var internet üzerinde ve bu açıdan bakıldığında kültür seti neredeyse bedavaya geliyor.İstediğim yumurta alan arkadaşların kültürü çoğaltma üzerinde deneyim kazanmaları ve balıkları yumurtladığında yem temininde zorlanmamalarıydı.Rotifer üzerinde çalışmalarım devam edecek yinede çünkü yumurta beklediğim bir çift black onyx percula var :)

Ben teşekkür ederim sizlere iyi günler dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
AAAAAA ne güzel rotifercimiz var demiştik oda istek olmayınca kapandı :) Mecbur sistemleri kuracağız artık.

Tekrar güncel...

Güncel....

merhabalar. canlı rotifer kültürü almak istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam Merhaba

Rotiferimiz mevcut değil. Sadece plankton üretmeye devam ediyoruz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar