Keşfet

Royal Gramma

:D
gökhan anlaşılan sen bu balığı bulamayacaksın.elindekinide ver kurtul.
Ben elimdekini hepten kaybetmek yerine,elimdekiyle yetinmekte daha ısrarcıyım bu aralar.. :))Ama bulunur, bir orta yol bulunur ;)
Ben alırım hemen. Acayip fırsat düşkünü bir adamımdır :)
Burdan hiç öyle durmuyorsun Gökçe bir o kadar da sinsisin demek ki :D
önemli olan fırsatı yaratabilmektir.el birliği ile gökhanı soğutalım balıktan sonra kim kaparsa ;)
Gökhan ne istiyorsun balık için :) Ricordea ister misin, şöyle pembeli mavili, ya da turunculu mavili, mavili sarılı vs. Söyle işte hangi renk istiyorsan.

Valla dediğim gibi arkadaşlar, bir ortayol bulunur. :))Mesela biryerlerden benekli olanından bir çift (spotted) mandarin(çift derken 2 tane anlamından ziyade eş tutmuş anlamında! :) çıka gelir bu konuyu o zaman enine boyuna konuşuruz. Hele ki; bir tanesi pod dışında birşeyler yiyiyor olur, işte o zaman konuşacak bile birşey kalmaz belki direk uygulamaya geçeriz.. ;) Madem öyle işte böyle ! :)) Ama çok zaman olmayabilir hatta hiç kalmamış bile olabilir B)

Nasıl ya? Ben gramma arıyordum, vermiyordum ki..?¿?¿ ?

Fenasınız valla :D

Ama bu gitgelleri yaşayan sanırım sadece ben değilim, onlar da yaşıyor belki bunu kim bilir : -) Foto kalitesi pek de iç açıcı değil.Kanepede kestiritken arlarında bir çekim ,yakınlaşma olmuşçasına hareketler yapmaya başladılar, ama emin de olamıyorum. Daha çok sevişiyor gibiler ama ya dövüşüyorlarsa ?Gerçi dövüşüyor olsalar birbirlerine vurmazlar mıydı?Hem dövüşüyor olsalar birlikte oldukları 1- 2 haftada ikisinden biri bizlere ebediyen veda etmiş olurdu gibi de geliyor?? :blink:

Son olarak güncel :)

Görüntüler çok güzel kavga olunca ölümüne oluyor rahat ol eş tutmuşlar. :D

Derler ya; yüreğime su serptin diye.. Yüreğime su serptin teşekkür ederim :)

Savaşma seviş demişler :) Sanırım seninkiler bu lafı benimsemiş.

Valla benimseyip benimsemediklerinden hâla emin olamadım Gökçe :) Genelde beraberler ama sürekli beraber değiller ayrıca şişman olan yeni eklediğimden ara ara kaçıyor gibi.. En azından hâla ikisi de sağlıklı olduğuna göre aralarında ciddi bir düşmanlık olmasa gerek diye umuyorum :)

Ps: Gramma Loreto güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar