Keşfet

Rsm 130D Akvaryum'a Özel Kumandalı Rgb Led...

tugrul_cakir87

Yeni Üye
Ad Soyad
tuğrul çakır
arkadaşlar 3 ay önce RED SEA MAX 130D akvaryum için özel olarak yaptırmış olduğum ve (şuan başka bir sisteme geçeceğimden dolayı) uzaktan kumandalı RGB LED'i komple askı ayaklı profiliyle birlikte satıyorum..  450 TL

Her ile kargo gönderimi yapılır...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tuğrul Bey iyi satışlar.

Ben de RSM 130D kullandım 1 sene kadar ve özel aydınlatma lambaları çok problemdi, bulmak zordu, pahalıydı vb. Siz çok güzel bir çözüm bulmuşsunuz galiba. Yaptırdığınız ürünün detay özelliklerinden biraz daha bahseder misiniz?

teşekkürler eser bey; ürünün özellikleri ben bu sistemi 1*3 watt şeklinde 48 adet profil içerisine RGB LED  döşettirdim kumanda ayarıyla renkleri kısıp aça biliyorsun fakat bu sistemde istediğim beyaz tonunu bulamadıım sonradan sisteme ayriyetten beyaz 1*3 watt 48 tane daha led döşettim böyle olunca akvaryumun havası değişti beyazlarında kumandası ayrı onlarıda aynı şekilde renkliler gibi açıp kısa biliyorsun ister beyazı kullan ister maviyi veyada her ikisinide aynı anda kullana bilirsin driver'e bağlı olduğu için hangi rengi istersen kumanda yardımı ile alıyorsun yani açıkçası ışıkları oturduğun yerden akvaryuma istediğin renk tonunu vererek akvaryuma istediğin şekilde müdahale ede biliyorsun ... :)   Fiyat olarakta bence çok uygun ben yaptırdığım zaman çok farklı fiyat ödemiştim... :)   RSM kullananlar bilir RSM nin kendi orjinal fan sesini o ses için ya komple akvaryumu değiştireceksi yada  bu tür şeyler icat edeceksin  ben böyle bir şey yaptım hem yosun sorunu yok hem uzun ömürlü rsm nin florasanı gibi her 6 ayda bir değiştirmek zorunda değilsin hemde su ile arası 15 cm olduğu için suyuda bir şekilde hava ile temas ettiriyorsun üstü kapanmadığı için bence daha sağlıklı hemde daha efektif duruyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
GÜNCEL......

TEL:  0541 748 6484  FİYATTA YARDIMCI OLURUM...

GÜNCEL...

Arkadaşlar ürün kerem bey'e (panzer) satılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar