Keşfet

Rw serisi Durma Sorunu

gorkembora

Yeni Üye
Ad Soyad
GÖRKEM BORA TANER
Arkadaşlar, RW 8 dalga motorum var ama sürekli kendiliğinden duruyor. Hele ki dur kalk modunda bir dönme sonrası hemen dururken sürekli dalga modunda dahi bir süre sonra duruyor.

Pervaneyi bir iki tur attırınca yada motorla biraz oynayınca tekrar çalışıyor. iyice temizledim ama yine aynı sorun sürüyor. Bu sorunu olup çözen oldu mu.?

Rw 8 ve diyerleri modellerinde i  bu problem  olan bobinden kaynakli miyadı doldulmustur dur kalkta  daha fazla çekiş olduğu icin arizaya daha çabuk girer motor blok kismindan yani pek tamiri yok yeni  serilerinde bu durum biraz daha iyi 

Arkadaşlar, RW 8 dalga motorum var ama sürekli kendiliğinden duruyor. Hele ki dur kalk modunda bir dönme sonrası hemen dururken sürekli dalga modunda dahi bir süre sonra duruyor.

Pervaneyi bir iki tur attırınca yada motorla biraz oynayınca tekrar çalışıyor. iyice temizledim ama yine aynı sorun sürüyor. Bu sorunu olup çözen oldu mu.?
Bloğu değiştirmen gerekli.

merhaba

geçen gün benimde başıma geldi rw4 kullanıyorum çalışmadığını fark ettim 

çıkarıp temizledim fişe taktığımda çalışmadı klasik prize takıp çıkarma arada sallayıp belki çalışır düşüncesi kablosuyla oynayıp temassızlık var mı gibilerinden hareketlerle çalıştırmayı denedim olmadı 

sadece 2-3 kere anlık çok çok çok kısa süreli çalışıp durdu

acaba sizin dediğiniz gibi çöp mü oldu acaba

iyi günler dilerim 

Benimkinin de adaptörü bomba gibi patlamıştı. Henüz yenisini almadım :D  

Bloğun değişmesi yeterli.Diğer parçaların arıza ihtimali çok düşük.
Rw serilerinde blogu sorunu kronik icindeki bobinler  tek sarimlik oldugundsn özellikle dur kalkta,daha fazla arizaya geciyor. Kumanda  arizalanmiyor fakat adaktor voltaji ve amperde  oynama varsa oda  bozulmasini tetikler

aynı sorun bende de var . SW2 nın motoru devaml duruyor. fişi çıkarıp takınca dönüyor sonra tekrar duruyor. SW2 nin motor bloğunu nerden bulabilirim

Aldığım iki motor da bozuldu, kesinlikle sorunlu ürünler....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu gün bende yaşadım. Bir baaktım böyle dönüyor ama durunca zor ve yavas kalkıyordu. İzlerken izlerken durdu kalkmadı:D bazen çalışıyor bazen duruyor şuanda. Sadece 13 ay falan kullanılmıştır...

Bu gün bende yaşadım. Bir baaktım böyle dönüyor ama durunca zor ve yavas kalkıyordu. İzlerken izlerken durdu kalkmadı:D bazen çalışıyor bazen duruyor şuanda. Sadece 13 ay falan kullanılmıştır...
Acaba kafaları değişsek çalışır mı? Yani belki kontrol ünitesi ile kafa bi süre sonra çakışıyordur. Yeni almak yerine birini birinin yerine takınca çalışır mı? Deneyen oldu mu?

Acaba kafaları değişsek çalışır mı? Yani belki kontrol ünitesi ile kafa bi süre sonra çakışıyordur. Yeni almak yerine birini birinin yerine takınca çalışır mı? Deneyen oldu mu?
sanmıyorum 2 kat eski hydor vızır vızır çalışıyor bu herkeste böyle. Genel olarak kötü bi imaj ve kalitesi var sanırım :(  Ama bakalım belki deneyen vardır. Ben içini açmayı bile beceremedim. garip bir plastiği var.

Bende de durum aynı, Tunze den şaşmayacağım artık. 10 yıllık motor halen çalışıyor.

Mıknatıs ve mil değişimine gidin tabi yedek parça olarak ellerinde varsa böylece daha masrafsız bir çözüm olabiliyor 

ilk olan model wp10  da böyle bir değişimle kullanmaya devam etmekteyim.tabi kesin bir çözüm mü bilemem belki şanslıydım düzeldi.

Keza 2013  vortech mp10w şu beyaz kumanda panelli olanlar biraz sesli filan ama çalışmaya devam ediyor :55ac42d09fd21_EmojiSmiley-06:

mıknatıs ve mili nasıl bulabiliriz

Konu görüntüleyen kullanıcılar