Keşfet

Sailfin tang in yanına yellow tang alabilirmiyim?

Oylebirisi

Yeni Üye
Ad Soyad
Oylebirisi
merhaba arkadaşlar akvaryum umda şuan da sailfin tang var bu balıgı alalı aşagı yukarı 15 gün kadar oldu ilk tang balığım.. Sailfin tang 10-12 cm civarında var.. Şimdi bu balığın yanına 1 adet yellow tang almak istiyorum ancak herhangi bir sorun yaşarmıyım? Çoğu yerde tang balıklarının kendi türleriyle anlaşamadıgı ve ölümler yaşanabilecegi yazıyordu.. Bu konuda ki tecrübe ve düşünceleriniz benim için değerli.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sailfin tang ler sakin balıklardır yellow tange sorun çıkartmaz. Yellow tang ve purple tang genelde agresif olan balıktır kendi varyetelerinde.

Hocam bu iş biraz da kısmet işi ben tankta 2 sailfin, 2 Purple, 2 yellow, 1 sohal, 1 blue tang baktım hiçte kayda değer bir kavga olmadı. Ama 1 çift purple fire gobi aldım bir ay sonra biri diğerini öldürdü, 1 çift bangai cardinalim varken bir çift daha aldım yeniler eski çiftimi 1 günde öldürdü, m boy palyaço çiftim vardı hediye gelen xl palyaçoyu ben gördüğümde resmen parçalamıştı yani boyda agrasiflilte bu işlerde şans işi :)

Bu hobiye başlarken hemen bir balık öldürdüm zaten sailfin tang yada alacağım yellow u da kaybetmek istemediğim için sizlerin her türlü görüşü benim için çok değerli.. Çok teşekkür ederim 

Konu görüntüleyen kullanıcılar