Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mekan benim için okadar önemli değil. bahsettiğiniz çayevi bile olur. ilk buluşmayı merkezde yapmak daha iyi olur. diğer arkadaşlarda bu konudaki düşüncelerini belirtirlerse daha sağlıklı olur. isterseniz anıl dediğin gibi toplanma yeri orası olsun.orda değişiklik istenirse farklı mekana geçeriz.fakat 12 kişiyiz bu buluşma yeri olarak 3 veya 4 kişinin fikri var. diğer arkadaşlara bir şekilde ulaşmak gerekir.
Valla ben listedeki herkeze ulaştım Cevher abi hariç.. oda zaten müsaitse gelir arayıp söyleriz .. Ama ulaştığım kişilerin çoğu konuya bir dönüş yapmadı.. Heycanımıza ortak olun dedik ama ses çıkmadı çoğundan kendi keyifleri bilir koca insanlar bu saatten sonra naz çekemem..
slm arkadaşlar toplanma yeri olarak çoğunluk neresini istıyorsa benim ve cenk arkadaşım adına da konuşuyorum bizim için farketmez önemli olan tanışmak... gerçi zaman neler gösterir bilinmez.....
Samsunda çok yaygın olmayan bir hoby i yaşatmaya çalışıyoruz uzun senelerdir.ben bu hobiye başladığımda samsunda sadece 2 kişi vardı yapan şimdi 12-13 kişi oldu umarım katılımı el birliği ile çağoltacağız.
Adanadan herkese kucak dolu sevgiler tüm arkadaşlara inş. en kısa zamanda aranızda görüşmek üzere Tüm Akvarist dostlara Tuzlu günler diliyorum. Anılcım yüzyüze görüşemedik ama sana herşey için çok tşk ediyorum. adanada işlerimi halleder halletmez yanınızdayım şimdiden sabırsızlanıyorum.....
suan sabırsızlanıyorum diğer arkadaşlarlada tanışmak beni menmun edecek hayırılısıyla benm bilgim tankım ve kapım herkese açıktır bu byle biline.......