Keşfet

Samsun'lu Akvaristler

Reaktörlere yetecek kadar güçlü değil düz 2000, tanka su kalmaz sonra :) .. Cenk nerelerde, hiç online görmedim.. 

normalde yetiyordu ama yinede daha güçlü olsun diye reaktörleri ayırdım... Cenk forumlara takılmıyor fazla ... Samsundan giden bir doktor vardı onu bulmuş adını unuttum :) tfnla görüşüyoruz ama ....

Erdal Candan  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
:thumbsup:     :thumbsup:    

Çok şanslı Cenk :) ... 

Hoşgeldiniz diyelim Fırat bey.. 
Hafta sonu samsuna dönüyorum.. müsait bir zaman ayarlarsak tekrar bir görüşme yapabiliriz... 
Samsunda deniz akvaryumu yapan akvaryumcu yok... Cevher abiyi ikna ettik, yatırım yaptı sonra vazgeçti.. üzerine düşmemiz gerek.. yüz yüze konuşuruz tüm detayları.. 
Hoşbulduk. Ayarlanrsa ben de gelmek isterim.

Foruma girmeyeli bizim Samsunlular galiba bir buluşma düzenliyo :D bizimde haberimiz olmuyor.

Buluşalı çok oldu, yeniden organizasyon yapmak lazım 

Ben varım.

Dün Samsun Akvaryum Parka gittim, kendileri için bir tane tuzlu su akvaryumu kuruyorlar, suyu yeni dolduruyorlardı. Samsunda tuzlu su için kimse niçin satış yapmıyor dedim.Bana Samsunda tuzlu suyla ilgilenen yok ki dediler. :D

Ben varım.

Dün Samsun Akvaryum Parka gittim, kendileri için bir tane tuzlu su akvaryumu kuruyorlar, suyu yeni dolduruyorlardı. Samsunda tuzlu su için kimse niçin satış yapmıyor dedim.Bana Samsunda tuzlu suyla ilgilenen yok ki dediler. :D
Dünyadan bir haberler... 

Şöyle tüm dostlar toplanıp dalacaz bir kaç akvaryumcuya. Koçlar biz varız potansiyel müşteriyiz ama keriz değil. Bak o zaman nasıl geliyor o malzemeler balıklar. Ama İstanbul da 20 liraya alınan malzeme bizim burada 50 den aşağıda olmaz. 

Ne dersiniz hafta sonu Çiftlik de eylem yapalım mı?   :D

:D olur ben varım :)  

Evimin altında toptancı var, karadeniz bayii.. Adamlarla konuşsam olmayacak şey değil... Ürün tedariğinde sorun yok artık, internetten herşeye ulaşabiliyoruz.. Canlı getiren yok..Cevher abiye kurdurmuştum resif tankı fakat askıda kaldı... Piyasa iş yok diye ağlıyor.. Ama kimsenin bir adım attığı yok, yenilikçi düşünen yok...Sarı prenses, yunus satmaktan öteye gidemeyen, discus a yıllarca zor balıktır besleyemezsiniz diyen adamlardan birşey beklemek çok saçma olur.. Hobiciyi korkutuyorlar.. 5 bin lira para harcatıp bitki tankı kurarlar, abi deniz kuralım desen çok pahalı der... çok örnek var çevremde.. Bir kaç ay sonra küçük bir süpriz olabilir, bakalım.. O da olmazsa, en son ben atlicam sektöre :D

Slm arkadaslar gerçi ben tuzlu suyu bırakalı çok oldu ama belki işinize yarar diye bir site ismi veriyim fiyatlar türkiyede su an nedir takip etmiyorum işinize yararsa ne ala artık.Ben genelde elektronik eşya vs satın alıyorum ancak sizlerde belki bulamadığınız bişeyleri sipariş edersiniz site türkçe oluyor sağ üstte dil seçeneği mevcuttur

Amasya'da kimse yokmu arkadaşlar :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar