Keşfet

sarı tang olmuşum :)))

alper

Yeni Üye
Ad Soyad
alper
Başlarda "palyaço" olayına pek bir bozuluyordum. "Bari percula/clownfish falan yazsaydı neymiş palyaço" diyordum. O ifade kalksın diye ne yapmam gerekli araştırma bile yapmıştım ama bulamamıştım. Gel zaman git zaman baktım duruyor, hem alıştım hem de tuzlu su öğrenme araştırmalarıma devam ettikçe baktım hiçbirşey bilmiyorum, bu kadar bilmeyene de "palyaço" yakışır dedim benimsedim. Şimdi ise adımın altında "sarı tang" yazıyor... Hey gidi palyaço günlerim hey! :p   Yeni kurulumlara yorum bile yaparım ben şimdi :D

Bu hobiyi sürdürebilmek için stabil oturmuş bir hayata ihtiyaç olduğu kanısındayım. Hayatı karmakarışık entrika dolu bir insanın yapacağı iş değil. Akvaryum hobisiyle uğraşan insanların kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşaAllah. (Amin)  Nice uzun yıllara diyelim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
:)  

madem tang oldun hayatında kullandıgın protein skimmerine dikkat et. yetersiz kalmasın. büyük balıgın derdi büyük olur.

O köprünun altindan daha ne tanglar gececek ohooooo...

yaklasik 2 yildir bu forumdayim hic dikkat etmemisim oraya :)  sen soyleyince farkettim bende tang`misim sanirim iyi anlasamiycaz biz seninle, neyse hanim yosunu hazirlamis gidip yiyelim bari

Konu görüntüleyen kullanıcılar