Keşfet

Satıcı değerlendirme

loving

Yasaklı
Ad Soyad
mert alagöz
Tüm satıcıları akvaryum,mercan,tank,balık ve kötü problemli ilanların ihbar edileceği bir kategori açılabilir mi?

Çünkü canı yanan çok kişi var hobi de bir o kadar da para göz sahtekar bence çok faydalı olur.

İyi forumlar

Akvaryum imalat.

Eski adı üsküdar resif işletmenin başında caner isimli bir bey tavsiye etmem. Eski işletmesini kapatmış şimdiki adını bilmiyorum sadece kişinin adı caner. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzun süre böyle bir bölümümüz vardı ama kullanışlı değildi, o nedenle kapattık. Kullanışlı olmamasının nedeni, forum formatında olduğu için kimse bir ürün satın almadan önce eski başlıkları araştırmıyor. Bir süre sonra eski mesajlar arkada kalıyor ya da tartışma çıkıyor alıcı ve satıcı arasında. İlanlar bölümümüz için iki yeni fikrimiz var, bunları yakın bir zamanda test olarak uygulamaya başlayacağız. Güvenli alışveriş konusunda oldukça yardımcı olacağını düşünüyorum.

Geçen sene kuzenim aynı kişiden akvaryum için anlaştı öyle akvaryum şöyle akvaryum diye diye öve öve bitiremedi izmitten İstanbula araba ayarlayıp çıktı yola dönerken konuştuğumuzda bir sorun yoktu streç ile sarılmıştı akvaryum fakat eve vardığında bende akvaryumu görmek için kuzenimin yanına gittim o öve öve sattığı akvaryuma söve söve karşılık verdi telefonda ertesi günü yine istanbula giitti kuzen sadece ön camı değiştitrebilmiş zar zor başında beklemiş ama o akvaryumu kurmak nasip olmadı soğudu akvaryumu bir daha kurmadı hemen ardından sattı bir daha da kurmam akvaryum dedi sizce kim olabilir bu kişi tabi ki Caner nerden Üsküdar dan :)))))

Eski Üsküdar Resif Akvaryum Dolandırıcı Caner :) Bana 800 TL borcu var. Piyasada toptancıdan tedarikçiye kadar herkesi dolandırmıştır. Çok dandik akvaryumlar yapar, ağzı çok tatlıdır hemen sizi kandırır. Akvaryumları patlar, çatlar. İthalattan ölü gelen balığı bile kargoyla müşteriye gönderir, çok acayip bir adamdır. Şimdilerde internet üzerinden satış yapan Plus Akvaryum diye bir yerde çalışıyor mu ortak mı tam bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
konyada oldugumdan iki akvaryumuda plus akvaryumdan aldım ve 3 ay öncede bu ilanlarda görülen 120 cm lik akvaryumu sipariş ettim ertesi gün kargoya verdiler 48 saate kalmadan akvaryum elime ulaştı daha önceki akvaryumumu ekipman ve canlıların büyük kısmını bu firmadan temin ettim.bana sorarsanız ortada büyük bir problem var ancak bu bu firmadan kaynaklandıgını zannetmiyorum bende ödemelerimin tamamını önden gerçekleştirdim ancak hiç bir zaman hiç bir sorun yaşamadım .

bence gönül rahatlıgı ile akvaryumu satın alabilirsiniz gerçekten kaliteli akvaryumlar yapan bir firma ufak hesaplara tenezül edeceklerini zannetmiyorum.

Kisisel yazilan mesajlar gizlenmistir lutfen konunun amaci disina cikmayiniz..

Resif Bölgesi forumu üzerinden yaptığınız alışverişlerde bir sorun yaşadıysanız eğer, lütfen satış ilanının linkini başlık altında paylaşıp ne sorun yaşadığınızı mutlaka belirtiniz. İki üye arasındaki kişisel sorunların çözümü forum üzerinden değil, ancak özel mesaj üzerinden olabilir. Bu konuda dilerseniz forum yöneticilerine mesaj atıp yardım alabilirsiniz. 

plus akvaryumdan canlı aldım canlı kısa sonra öldü ve  balığı telafi ettiler, bence güvenilir, akvaryumlarını bilmiyorum tabi..

Konu görüntüleyen kullanıcılar