Keşfet

Satılan ürünlerde şehir bildiriminin yapılmaması hk

Alper Ürgüplü

Yeni Üye
Ad Soyad
Alper
Merhaba satılan canlı veya malzemelerin bir çoğunda nereden satışa sunulduğu ibaresi bulunmamaktadır her defasında birkaç kişinin sorduğuna hep beraber şahit oluyoruz ilgili ilanlar açılırken İzmirden.... İstanbul'dan .... Ankara'dan... başlıkların açılması konusunda sizlerden yardım talep ediyorum bazı ürünlerin kargosun mümkün olmadığı gibi yakın yerlerden de ilanı görüp almak mümkün konu hakkında desteğinizi rica ederim

Sent my iPhone using Tapatalk

2 sene önce, şehir ekleme konusunu, moderatörlerimizden istek yaparak başlatmıştım.  Haklısınız hala konu açılırken, ilgisizlikten dolayı küçücük bir ayrıntı seçilmediği için, hangi şehir diye sormak zorunda kalıyoruz.  Tüm ilan verecek arkadaşları biraz daha ayrıntıya davet ediyorum.  Sizi de hatırlatmanızdan dolayı kutluyorum....

Şehir, ilçe bilgisi yok. Genel tank görünümü yok. Kiminde fiyat bilgisi yok. Fotoğraf yok. İsterseniz özelden atarım saçmalıkları. Yok resim yüklemeyi beceremedim yalanları. Bunların hepsini doğru düzgün yapanların gerçek hobiciler, böylelerininde hobici görünümünde petshop bağlantılı ticari satış yapanlar olduğunu düşünüyorum. Özelliklede satış fiyatlarına bakınca!!!

By Captain Barbossa

Ismet bey cok haklisiniz. Ilan veririken ozen gostermeyip ugrasmak istemeyenlerin basvurdugu yontem.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende aynı konu için istekte bulundum. Foruma böyle bir özellik eklenebilir aslında.

Bu forumunun vurdumduymazlığı

ŞEHİR NERESİ

YER NERESİ.

TAPATALKTAN HER KONUYA AYRI AYRI BAKIP YERİNİ.ÖĞRENMEYE ÇALIŞMAKTAN BIKTIK.

tapatalkta şu şehir de .gözükse..insanlar ona göre konuya baksa. Bizde hızlıca öğrensek.

Şehir dışı gönderim yok diyor iyide şehir neresi

FMESUT

İlanlar bölümüne girdiğinizde tüm ilanların yanında şehir bilgisi yazmaktadır. İlan verirken şehir bilgisi girilmesi zorunludur.

Ekli dosyayı görüntüle 34320

Sanırım mobil sürümde şehir bilgisini göremiyoruz, iphone safari tarayıcıda çıkmıyor. Masa üstü sürümünde çıkıyor.

Teşekkürler Onur Bey, konuyla ilgileneceğiz. Tapatalk kullananlar görebiliyor mu acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tapatalk üzerinden görülemiyor[emoji106]

Mobilden giriş yaptığınızda (TapaTalk değil), ilana tıkladığınızda başlığın altında şehir bilgisi gözükmekte. Tapatalk'a şu an giriş yapamıyorum ama orada da ilana girdiğinizde şehir bilgisi gözüküyor diye tahmin ediyorum.

Mobilden giriş yaptığınızda (TapaTalk değil), ilana tıkladığınızda başlığın altında şehir bilgisi gözükmekte. Tapatalk'a şu an giriş yapamıyorum ama orada da ilana girdiğinizde şehir bilgisi gözüküyor diye tahmin ediyorum.

Selim bey TapaTalk'da ilana girdiğinizde başlık altında şehir bilgisi çıkmıyor.

Evet tapatalkta çıkmıyor birde hep aynı konular önde çıkıyor zaman çizelgesi diye bir şey olamaz mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef tapatalk şehir bilgisi girilmesine ve gösterilmesine izin vermiyor şu an için.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri