Keşfet

Satılık 1 Aylık 29Kg Bol Gözenekli Hafif Caribsea İthal Kaya (Balkonda Duruyorlar, Canlı Değil)

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

1 ay önce kurulumumu 1.5 kutu = 29 küsür kg ithal Caribsea kaya ile yaptım. Gayet güzel bakteri tutuyorlar, Nitrat-Fosfat hep sıfır gibi oldu bunlarla; hafif ve bol gözenekliler. Gözüme daha dekoratif göründüğü için üstü Coralline Alg kaplanmış kullanılmış seramik kaya aldım ve Caribsea' lar boşa çıktı. Şuan yarısı temizlenmiş kuru olarak balkonda ve yarısı da sumpta canlı, ani bakteri yetersizliği yaşamayayım diye 2-3 günde bir kaya çıkarıyorum dışarıya.

Neyse; bunlar satılıktır, 1 haftaya kadar sumptakilerin hepsini dışarı almış olurum. İsteyen olursa bana söylesin hazır sumptan canlı olanlardan vereyim bakteri kültürü vb. gerekmeden hemen koyun akvaryumunuza çünkü bu kayaların içi Prodibio bakteri dolu şuan :) Kuru olanları oto yıkamacıda tazyikli suyla yıkattırdım, ilk günkü gibi tertemiz oldular.

Fiyat 29kg = 300 TL veya parça parça almak isteyen olursa 1 kg = 10 TL. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen tarafları veya denk gelirse ortak nokta. Telefonum 0532 3667566

29kg*10tl = 290 TL sanirim. Ya da toplu alana 10 tl pahali mi?

:) Evet komik bir hesap olmuş gerçekten :) Ben öyle 2-3 parca kaya almak isteyen olursa diye yazdim 10TL/kg diye; hepsini alan olursa tabii ki 290 TL olur...

Sumptan birazcık kaya çıkardım, yıkatıp balkona koydum. Sumpta 10kg gibi 4 parça canlı-bakterili kaya + balkonda 20kg gibi tertemiz ilk günkü gibi kuru kaya vardır. 

Sumptan birazcık kaya çıkardım, yıkatıp balkona koydum. Sumpta 10kg gibi 4 parça canlı-bakterili kaya + balkonda 20kg gibi tertemiz ilk günkü gibi kuru kaya vardır.

Kayaların tamamını sumptan çıkardım ve oto yıkamacıda basınçlı suyla yıkattım. Şuan akvaryumculardan 18kg kutusunu 250 TL' ye alacağınızla birebir aynı temizlikte balkonda duruyorlar. İsteyen olursa kayaları sumpa koyup 1-2 hafta canlandırıp öyle de teslim edebilirim...

Arkadaşlar ben kayaları kolaylık olsun diye 29kg tek kişiye vermek istiyordum ama sanırım kısa zamanda hepsini almak isteyecek çıkmayacak, herkes parça parça istiyor. Bu yüzden adet satış için kayaların fotoğraflarını çektim, aşağıda bulabilirsiniz. kg si 10 TL den satacağım, toplamda 29kg var. Kayalar 1 aylıktır, akvaryumdan çıkardıktan sonra oto yıkamacıda basınçlı suyla yıkattım, akvaryumculardan alacağınız ilk günkü temizlikte hepsi. Kayaların boyutları için fikir vermesi adına, yerdeki karoların boyutları 45 x 45cm dir. 2 tane büyük kaya vardır, diğerleri orta boylardadır. 

2easysy.jpg

iyhijn.jpg

ji16ig.jpg

23t1ao0.jpg

vrrd34.jpg

9g8pk2.jpg

Hepsi satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri