Keşfet

Satılık 1 Aylık Aquael Reefmax Complete Akvaryum Ve Dolabı

doganay

Yeni Üye
Ad Soyad
DOĞANAY YÜKSEK

içinde 1 poşet (9kg) natures ocean canlı kum,15 kg üzerinde mercanlar bulunanan 3 parça fiji kayası + 3 adet 24 watt 60 cm sylvania t5 ampül 2 mavi 1 beyaz(kendi ampüllerinin haricinde)... ürün kendinden dijital timerlı dijital termometreli ısıtıcılı moonlightlı ps li 3*24 watt t5 li 5 soğutucu fanlı bombeli camlı 3 bölmeli arkadan sumplı compact sistemdir camlarda çizik yoktur ve ayrıca kendi markasıyla aynı olan 2 adet 2600 litre debili geniş açılı akıntı motoru vardır.toplam maliteti 1850 tl olup her zamanki gibi zararına satılmaktadır :)

850 tl...

Doğanay bey forumdan takip ettiğim kadarıyla devamlı kaliteli ürünler alıp çok az kullanıp sonra da sistemleri bozup satıyorsunuz.Bunun sebebini bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? :)

doganay naptın gene be arkadaşım sen bendende fenasın he

yok sakıncası yok tabi :) her sefer tamam bıraktım zaman ayıramıyorum yeter deyip sonradan hem zaman açısından hemde maddi açıdan müsait olduğumda yeniden kurmak istememdendir... satarkende kimisini kurmadan kimisinide kurduktan 1-2 ay sonra satıp gerek taşınma gerekse maddi açılardan dolayı veriyorum olayın özü bu :)

:) bundan sonraki tankınız umarım uzun ömürlü olur ve bir dahada bozmak zorunda kalmazsınız.

amin inşallah.zaten ben forumun 2.el ürün tedarikçisiyim :)

doğanay bunu sattıktan sonra yeni kuracağın tankı beraber halledelim, ölçüdür, yaptırmaktır falan,

hayırlı satışlar kardeşim.

ok kardeşim :) pazarlık payı vardır...

güncel (bu arada maliyetini yanlış hesaplamışım 2000 tl toplamda bütün malzemeler)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Öncelikle şimdiden yeni tankında başarılar dilerim çünkü sen durmazsın abi :) sistemin ses durumu nasıl herhangi bir memnuniyetsizliğin varmıdır?

sistemin ses durumu sıfır sadece çok hafif fan sesi var çalıştırdığınızda arka sump a iniş ps geri dönüş sıfır sesli...

satılmıştır...

DOĞANAY BEYDEN ALDIĞIM AKVARYUMU SATIYORUM.(DOĞANAY BEY SİZİN LİNKİ KULLANDIM UMARIM MAHSURU YOKTUR)

SADECE CANLI KAYALAR CIKARILDI YERİNE SERAMİK KAYA KONULDU.T5 LER GİESMANN OLARAK YENİLENDİ.

ALDIĞIM FİYATA SATIYORUM. 750 TL

yok Haluk bey ne mahsuru olacak bence bu haliyle dahada uygun olmuş fiyatı birde üzerine indirim yapmışsınız valla kaçırılmayacak fırsat daha ne denirki alana hayırlı olsun...

Arkadaşlar son 500 tl

Tank çok iyi ancak, sehbasının olmaması dezavantaj.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri