slow motion
Yeni Üye
- Ad Soyad
- GÖKHAN
Akvaryumu 2 Hafta once teslım aldım fakat elde olmayan nedenlerden dolayı satılıktır. Akvaryum Yener YILMAZ yapımı130x60x50 ölçülerinde 12 ml camdan ve ön cam extra clear dır.Sump 100x50x40 ölçülerinde Yaklaşık 60 lt su ekleme alanı vardır. Profil 10 a 10 Ağaçtan yapılmıştır . Ağaçlara dolgu sürülmüş ve iki kat yat verniği yapılmıştır. Dış kaplama su buharlaşmasından zarar görmemesi için 5ml siyah pleksi ile kaplanmıştır. İstenildiği takdirde başka renk kaplama yapılabılır. Akvaryum ile birlikte geri dönüş boru sistemi ve 130x40x13 ölçülerinde DIY armatürde verilecektir. Armatür zaman ayarlıdır ve pleksi ayaklıdır. üzerinde 6x39 wat sistem mevcuttur. İstenildiği takdirde 54 watt a uygun yapılmış geçiş yapılabılır. Armatür ile birlikte 1 ay kullanılmış 8 adet Atı 39 watt floresan ve 3 ay kullanılmış 6 adet 39 watt sylvania floresan verilecektir. Sadece armatür ve floresanların maliyeti bana 900 tl yi buldu. Hepsinin toplam fiyatı pazarlıksız olarak 1300 tl istiyorum Gerçekten çok uygun yazdım fiyatı bana hepsinin maliyeti 2500 ü geçti isteyen olursa sanalpazara ilan koyarak 12 taksıt ile alabılırsınız.
Not. Ayrı ayrı satış yapılmayacaktır.
Not. Ayrı ayrı satış yapılmayacaktır.