Deathgrip
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Ömer Tanrıkulu
* 2 adet Hydor Koralia 2
Temiz, sorunsuz motorlar. Elimde bir adet de yedek seramik seramik mil var. Özellikleri: 2300lt/h, 4.5W.
Fiyat: Yedek milli olan 50TL, yedek milsiz olan 45TL
* 13kg Nature's Ocean 1.2 - 1.7 mm Kum
Tane boyutu sebebiyle aldığım bir kumdu. Hem kumda uçuşma vs. olmuyor hem de kalın bir kum değil. 65x45cm tabanda 3cm yükseklik yapıyor. Kumu defalarca yıkadım, kullanıma hazır. İçerisinde küçük kaya parçaları, kestane dikeni vs. yok, son kurulumdan önce ayıklamıştım. 13kg kuru ağırlığıdır. Canlı kumların içindeki suyu hesaba katıp karşılaştırmak daha doğru olur.
Fiyat: 30TL
Malzemelerin yanında ücretsiz olarak verebileceklerim
* Sista Siyah Akvaryum Silikonu
%70'i dolu.
* Mavi Süngerler
Büyük olan hiç kullanılmadı.
* Ti-Sert Küçük Yavruluk
Teslim yeri: Kızıltoprak Opet Benzinci. Dalga motorlarını sorumluluk alıcıda olmak koşuluyla kargo ile gönderebilirim.
Özel mesajla iletişime geçerseniz sevinirim.
Temiz, sorunsuz motorlar. Elimde bir adet de yedek seramik seramik mil var. Özellikleri: 2300lt/h, 4.5W.
Fiyat: Yedek milli olan 50TL, yedek milsiz olan 45TL
* 13kg Nature's Ocean 1.2 - 1.7 mm Kum
Tane boyutu sebebiyle aldığım bir kumdu. Hem kumda uçuşma vs. olmuyor hem de kalın bir kum değil. 65x45cm tabanda 3cm yükseklik yapıyor. Kumu defalarca yıkadım, kullanıma hazır. İçerisinde küçük kaya parçaları, kestane dikeni vs. yok, son kurulumdan önce ayıklamıştım. 13kg kuru ağırlığıdır. Canlı kumların içindeki suyu hesaba katıp karşılaştırmak daha doğru olur.
Fiyat: 30TL
Malzemelerin yanında ücretsiz olarak verebileceklerim
* Sista Siyah Akvaryum Silikonu
%70'i dolu.
* Mavi Süngerler
Büyük olan hiç kullanılmadı.
* Ti-Sert Küçük Yavruluk
Teslim yeri: Kızıltoprak Opet Benzinci. Dalga motorlarını sorumluluk alıcıda olmak koşuluyla kargo ile gönderebilirim.
Özel mesajla iletişime geçerseniz sevinirim.