Keşfet

Satılık 60*60*60 Kaliteli Komple Akvaryum

royas

Yeni Üye
Ad Soyad
okan
Özel nedenlerden dolayı satmak zorundayım. komple set olarak 5000 tl civarına mal oldu ama sadece 1500 tl ye satıyorum. yani sadece protein skimmer fiyatına komple seti satıyorum. öncelikle set olarak satmayı deneyeceğim. olmazsa listeyi revize edip tek tek fiyatlandırırım. ürünler 5 aydan kısa süre kullanılmıştır. Telefon numaram : 0533 391 03 62. mail : okan95@gmail.com

- 1 adet 60*60*60 arka ve taban haric ekstra clear camli akvaryum. taşırma arkadandır, yani dışarıdan bakıldığında durso gibi bir görüntü bozulması olmuyor. ayrıca 2 inişli yani oldukça sessiz bir sistem.

- 1adet membran beyaz mobilyali akvaryum.(taç dahil)

- 1 adet bubble king mini 160 protein skimmer

- 1 adet maxspect 110 w led aydinlatma

- 2 adet 20 w lik mavi ve beyaz led aydinlatma

- 1 adet maxijet 2300 kafa motoru

- 2 adet tunze 6025 ( biri modifiyeli)

- 1 adet grotech 6 fanli sogutucu fan

- 1 adet refraktometre

-1 adet ph olcer

- 4-5 adet katki (reef icin)

- 10 kg uzeri fiji kaya ( cok hafif)

- ayni miktarda seramik kaya( en az 300 tl degerinde)

-yeterli kum (nereden aldigimi biliyorsun)

- yarim kovadan cok tuz ( nereden aldigimi biliyorsun, katkisida var)

- picasso trigger, 2adet kucuk percula palyaco, file fish, dottyback, chromis(turuncu ve cok guzel) baliklarin hepsi fena yem yiyorlar.

Ahh Okan Bey, 2 hafta önce niye satmadınız bunu :( Benzer bir tankı yeni yaptırıyorum 2 katına

aslında kararı 3-4 hafta kadar önce verdim ama yazmak şimdiye nasip oldu. kısmet değilmiş malesef.

Özel nedenlerden dolayı satmak zorundayım. komple set olarak 5000 tl civarına mal oldu ama sadece 1500 tl ye satıyorum. yani sadece protein skimmer fiyatına komple seti satıyorum. öncelikle set olarak satmayı deneyeceğim. olmazsa listeyi revize edip tek tek fiyatlandırırım. ürünler 5 aydan kısa süre kullanılmıştır. Telefon numaram : 0533 391 03 62. mail : okan95@gmail.com

İstanbul da oturuyorum.

- 1 adet 60*60*60 arka ve taban haric ekstra clear camli akvaryum. taşırma arkadandır, yani dışarıdan bakıldığında durso gibi bir görüntü bozulması olmuyor. ayrıca 2 inişli yani oldukça sessiz bir sistem.

- 1adet membran beyaz mobilyali akvaryum.(taç dahil)

- 1 adet bubble king mini 160 protein skimmer

- 1 adet maxspect 110 w led aydinlatma

- 2 adet 20 w lik mavi ve beyaz led aydinlatma

- 1 adet maxijet 2300 kafa motoru

- 2 adet tunze 6025 ( biri modifiyeli)

- 1 adet grotech 6 fanli sogutucu fan

- 1 adet refraktometre

-1 adet ph olcer

- 4-5 adet katki (reef icin)

- 10 kg uzeri fiji kaya ( cok hafif)

- ayni miktarda seramik kaya( en az 300 tl degerinde)

-yeterli kum

- yarim kovadan cok tuz

- karbon için ekstrem yapımı reaktör

- 3 lü timer

- picasso trigger, 2adet kucuk percula palyaco, fire fish, dottyback, chromis(turuncu ve cok guzel) baliklarin hepsi fena yem yiyorlar.
ilk mesajımdan değişiklik yapamadığım için bu şekilde bazı eklemeler yaptım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Parça parça satmayı düşünürseniz maxspeed 110w armatüre talibim.

Çok zarar ediyorsunuz bence tek tek satın daha iyi olur.

bence de yazık ediyorsunuz keşke bozmasaymışsınız ekipmanlar kaliteli, özenerek kurulmuş bir akvaryum her halinden belli, eğer satıyorsanız da tek tek satmanız çok daha iyi olur , Barış Bey'in de dediği gibi çok zarar edersiniz.

Bu fiyata böyle bir akvaryum muthiş.

Malesef satmaya mecburum. Maddi bir konu degil. İyi niyetli tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Alana hayirli olsun.

akvaryum bir dostuma satılmıştır. ilginiz için teşekkür ediyorum. konu kapanabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar