Keşfet

Satilik Akvaryum+sump+mobilya

ozger

Yeni Üye
Ad Soyad
Özger
Merhaba,

100 * 60 * 50(h) olan akvaryumumu özel sebeplerden satıyorum. 100*60*50(h) 3 cam ekstra clear arka taraf siyah akrilik kaplıdır. Sump: 80*50*50 su inişi + 3 bölme şeklindedir. Su inişi durso sistemdir. Metal iskeleye venge rengi mobilya giydirmedir.

Ankara'da görebilirsiniz. Komple canlı + sistem olarakta ilanı mevcuttur.

Fiyat: 500 TL

Sisteminizi bozmanıza üzüldüm daha yeni kuruyorum bende . Alırdım hiç uğraşmadan sizinkine devam ederdim benim İcin daha kolay olurdu açıkcası . Akvaryumumuzun fotograflarını koyabilirseniz sevinirim .

Merhaba Egemen bey. Şu an akvaryumun bulunduğu odaya ihtiyacım var. O yüzden boşaltmak zorundayım. üçük bir nano ile devam edicem. Akvaryumun fotoğrafları diğer ilanımda var. Daha detaylı fotolar için özel mesaja attım.

Sisteminizi bozmanıza üzüldüm daha yeni kuruyorum bende . Alırdım hiç uğraşmadan sizinkine devam ederdim benim İcin daha kolay olurdu açıkcası . Akvaryumumuzun fotograflarını koyabilirseniz sevinirim .

Merhaba Egemen bey. Şu an akvaryumun bulunduğu odaya ihtiyacım var. O yüzden boşaltmak zorundayım. üçük bir nano ile devam edicem. Akvaryumun fotoğrafları diğer ilanımda var. Daha detaylı fotolar için özel mesaja attım.

Selam, akvaryumumuz ile ilgileniyorum. Rica etsem banada fotoğraflarını gönderebilirmisiniz?

Tşk

GÜNCEL.

Gelip gören arkadaşlara fiyatta yardımcı olunacaktır.

Akvaryumdaki canlıları boşalttım. Akvaryum ve kalan ekipmanları hemen verebilirim. Gelip görebilirsiniz. Bu arada mobilyanın rengi abanozmuş düzeltiyorum.

GÜNCEL

merhaba,

akvaryum ve armatörün resmini gönderirmisiniz erkansezer55@hotmail.com

470 TL GÜNCEL

37snl.jpg

37sr9.jpg

37stf.jpg

AKVARYUM FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM. AKVARYUM BOŞ VE TAŞINMAYA HAZIR.

FİYAT 470 TL GÜNCEL

Ayrıca kalan ürünler;

- ATI Sunpower 4*39W T5 tavan askılı armatür + 4 adet ATI flo: 450 TL (Sadece 5 ay kullanılmıştır)

- Tunze 6045 akıntı motoru: 125 TL

- Seio 620 akıntı motoru: 25 TL ( milinde problem var ancak çalışmasında bir sorun yok)

- Seio 820 akıntı motoru: 50 TL

Toplu alımda yardımcı olunacaktır.

Akvaryum yarına kadar rezervedir. Diğer ekipmanlar güncel.

Akvaryum satılmıştır. Diğerleri güncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar