43*43*43 Boyutlarında
36*36*40 Sump boyutları
dursu taşırmalı her tarafı ektra clear camdan şık görünümlü akvaryumum ilgilenemediğim ve hobiyi bırakıcağım için satılıkdır.
Toplu alım düşünüyorum fiyat gözetlemiyorum elimden çıkması öncelikdir.İşe yarayan onlarca malzemede hediyemdir yeni başlayan birinin işi görülsün
istediğim fiyat
Akvaryum-ps (Nac 3,5)- 2000 lt kafa motoru - hydor 750 lt kafa motoru yedek sıfır kullanılmadı -hydor nano akıntı motoru-seramik kaya-kum-ısıtıcı - 450 liradır. ps 2 haftalıkdır
Canlılar s - m purple tang 200
m yellow tang 100
m çift palyaço 60
fire goby 30
s blue tang canlının saglıgı iyi değildir kuyrugunda yara var ayrılırsa düzelicekdir.Toplu alana hediyemdir.
Balıklar parazit ve beyaz benek hastalığı geçirdiler sağlıkları düzeldi sadece blue tang toparlayamadı diğerleri gayet iyiler her yemi yerler
Akvaryumu alana elimde kalan akvaryumla ilgili bütün gereçlerde hediyemdir.
Ekli dosyayı görüntüle 9878
Ekli dosyayı görüntüle 9879
Ekli dosyayı görüntüle 9880
Ekli dosyayı görüntüle 9881
Ekli dosyayı görüntüle 9882
İrtibat 0554 258 24 67 Ali yılmaz kocaeli gebze
36*36*40 Sump boyutları
dursu taşırmalı her tarafı ektra clear camdan şık görünümlü akvaryumum ilgilenemediğim ve hobiyi bırakıcağım için satılıkdır.
Toplu alım düşünüyorum fiyat gözetlemiyorum elimden çıkması öncelikdir.İşe yarayan onlarca malzemede hediyemdir yeni başlayan birinin işi görülsün
istediğim fiyat
Akvaryum-ps (Nac 3,5)- 2000 lt kafa motoru - hydor 750 lt kafa motoru yedek sıfır kullanılmadı -hydor nano akıntı motoru-seramik kaya-kum-ısıtıcı - 450 liradır. ps 2 haftalıkdır
Canlılar s - m purple tang 200
m yellow tang 100
m çift palyaço 60
fire goby 30
s blue tang canlının saglıgı iyi değildir kuyrugunda yara var ayrılırsa düzelicekdir.Toplu alana hediyemdir.
Balıklar parazit ve beyaz benek hastalığı geçirdiler sağlıkları düzeldi sadece blue tang toparlayamadı diğerleri gayet iyiler her yemi yerler
Akvaryumu alana elimde kalan akvaryumla ilgili bütün gereçlerde hediyemdir.
Ekli dosyayı görüntüle 9878
Ekli dosyayı görüntüle 9879
Ekli dosyayı görüntüle 9880
Ekli dosyayı görüntüle 9881
Ekli dosyayı görüntüle 9882
İrtibat 0554 258 24 67 Ali yılmaz kocaeli gebze