Keşfet

Satilik Akvaryum Ve Malzemeler

webmotion

Yeni Üye
Ad Soyad
serkan
merhaba,Elimdeki akvaryum ve malzemeleri satmak istiyorum. Hizli satilmasi icin fiyatlarini elimden geldigince uygun tutmaya calistim, bu yuzden uzerine daha fazla pazarlik etmek istemiyorum, lutfen teklif etmeyiniz. indirim yalnizca ve yalnizca tum malzemeler bir arada satildiginda ciddi alicilarla konusulacaktir.

Fotolari bugun yarin ekleyecegim, istanbul sislideyim.

1. 100*70*55 10mm cam , beyaz lake mobilya + sump + durso sistemi + tabani dolduracak kadar mercan kumu hepsi bir arada 550 TLsevgili ekrem kocak'in eski tanki, temiz ve sorunsuzdur.

2. sfiligoi XR4 armatur 1.000 TL1x400w veya 250w halide ile kullanilabiliyor, su anda 400w radium takili + 4x24w t5 ile calismaktadir. moonlight ledleri var.tum fonksiyonlari ayri bir bilgisayar ile kontrol edilebiliyor; gun dogumu, batimi, ay isigi gunleri, dimming, bulutlu gunler daha pek cok dinamik fonksiyonu var.

ACLS bilgisayar ve armatur bir arada temiz ve sorunsuzdur, 60 cm genisliginde ve reflektorleri ile 100 cm genislik ve 70 cm derinlikte, 50 cm uzeri su yuksekligi icin cok iyi sonuc veriyor.

kargo yerine elden teslimi tercih ediyorum. cok guzel bir armatur, bu fiyatlara satilmazsa kullanmaya devam edecegim.lambalari degismeli

3. BM Nac7 150 tlFiyatini uygun tuttum cunku daha onceki sahibi kullanirken govde ek yerinden ayrilmis, ancak guzelce yapistirilmis, su anda sorunsuzca calisiyor, kacagi, sorunu yok.

4. aquabee 3000 100 tl

5. Seramik kayalar 650 tl100x70x55 tankimi tamamen ve guzel bir dekorasyonla dolduracak kadar seramik kaya, canlidir ve koralin alg kaplidir.

6. Blue tang 150 tlm boy belki biraz daha buyuk bu tankta biraktigim son canlilardan, 1 yılı askin suredir bendedir.

7. RO 150 tlmembran disinda filtreleri 3 ay once degisti, recinesinin degismesi gerek, calisiyor sorunsuzca. sevgili zafer'in urunu o kurmustu zaten.

8. PH controller 100 tlYerli mali kurt elektronik yapimi, tatli su gunlerinden kalma, yeni probe almistim 2 ay once... sorunsuzdur

9. Tunze nano wavebox 300 tlbir arkadasima sozum var o yuzden simdilik rezervedir, o alamazsa bu fiyattan satilik

alan arkadaslarima simdiden hayirli olsun

9. numara Tunze Nano Wavebox satılmıştır.

Güncel liste:

1. 100*70*55 10mm cam , beyaz lake mobilya + sump + durso sistemi + tabani dolduracak kadar mercan kumu hepsi bir arada 550 TL

Sevgili ekrem kocak'in eski tanki, temiz ve sorunsuzdur.

2. sfiligoi XR4 armatur 1.000 TL

1x400w veya 250w halide ile kullanilabiliyor, su anda 400w radium takili + 4x24w t5 ile calismaktadir. moonlight ledleri var.tum fonksiyonlari ayri bir bilgisayar ile kontrol edilebiliyor; gun dogumu, batimi, ay isigi gunleri, dimming, bulutlu gunler daha pek cok dinamik fonksiyonu var.

ACLS bilgisayar ve armatur bir arada temiz ve sorunsuzdur, 60 cm genisliginde ve reflektorleri ile 100 cm genislik ve 70 cm derinlikte, 50 cm uzeri su yuksekligi icin cok iyi sonuc veriyor.

kargo yerine elden teslimi tercih ediyorum. cok guzel bir armatur, bu fiyatlara satilmazsa kullanmaya devam edecegim.lambalari degismeli

3. BM Nac7 150 tl

Fiyatini uygun tuttum cunku daha onceki sahibi kullanirken govde ek yerinden ayrilmis, ancak guzelce yapistirilmis, su anda sorunsuzca calisiyor, kacagi, sorunu yok.

4. aquabee 3000 100 tl

5. Seramik kayalar 650 tl

100x70x55 tankimi tamamen ve guzel bir dekorasyonla dolduracak kadar seramik kaya, canlidir ve koralin alg kaplidir.

6. Blue tang 150 tl

m boy belki biraz daha buyuk bu tankta biraktigim son canlilardan, 1 yılı askin suredir bendedir.

7. RO 150 tl

membran disinda filtreleri 3 ay once degisti, recinesinin degismesi gerek, calisiyor sorunsuzca. sevgili zafer'in urunu o kurmustu zaten.

8. PH controller 100 tl

Yerli mali kurt elektronik yapimi, tatli su gunlerinden kalma, yeni probe almistim 2 ay once... sorunsuzdur

9. Tunze nano wavebox 300 tl

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel bazı fiyatlarda indirim

1. 100*70*55 10mm cam , beyaz lake mobilya + sump + durso sistemi + tabani dolduracak kadar mercan kumu hepsi bir arada 550 TL 500 TL

2. sfiligoi XR4 armatur 1.000 TL 900 TL

1x400w veya 250w halide ile kullanilabiliyor, su anda 400w radium takili + 4x24w t5 ile calismaktadir. moonlight ledleri var.tum fonksiyonlari ayri bir bilgisayar ile kontrol edilebiliyor; gun dogumu, batimi, ay isigi gunleri, dimming, bulutlu gunler daha pek cok dinamik fonksiyonu var.

3. BM Nac7 150 tl

Fiyatini uygun tuttum cunku daha onceki sahibi kullanirken govde ek yerinden ayrilmis, ancak guzelce yapistirilmis, su anda sorunsuzca calisiyor, kacagi, sorunu yok.

4. aquabee 3000 100 tl

100x70x55 tankimi tamamen ve guzel bir dekorasyonla dolduracak kadar seramik kaya, canlidir ve koralin alg kaplidir.

6. Blue tang 150 tl 135 TL

m boy belki biraz daha buyuk bu tankta biraktigim son canlilardan, 1 yılı askin suredir bendedir.

7. RO 150 tl

membran disinda filtreleri 3 ay once degisti, recinesinin degismesi gerek, calisiyor sorunsuzca. sevgili zafer'in urunu o kurmustu zaten.

8. PH controller 100 tl

Yerli mali kurt elektronik yapimi, tatli su gunlerinden kalma, yeni probe almistim 2 ay once... sorunsuzdur

9. Tunze nano wavebox 300 tl

Güncel

güncel

Aquabee kafa motorudur

güncel

güncel, bazı fiyatlarda indirim yaptım

1. 100*70*55 10mm cam , beyaz lake mobilya + sump + durso sistemi + tabani dolduracak kadar mercan kumu hepsi bir arada 550 TL 500 TL 450 TL

2. sfiligoi XR4 armatur 1.000 TL 900 TL 850 TL

7. RO 150 tl

8. PH controller 100 tl

kafa motoruna 70 lıra verebılırım uygunsa arayabılırsınız. 0 541 853 44 29

kafa motoru ve armatur satilmistir,

yalnizca; akvaryum, RO, seramik kayalar ve PH contoller gunceldir.

HOCAM KAFA MOTORU SON NE OLUR YAZARSAN SEVINIRIM 0 541 853 44 29

Güncel

1. 100*70*55 10mm cam , beyaz lake mobilya + sump + durso sistemi + tabani dolduracak kadar mercan kumu hepsi bir arada 550 TL 500 TL 450 TL

5. Seramik kayalar 650 tl

7. RO 150 tl

8. PH controller 100 tl

akvaryuma talibim öm atıyorum

ilan güncel, akvaryum henüz satılmadı

Konu görüntüleyen kullanıcılar