Keşfet

Satılık Akvaryum+Zetlight+Tunze 9002

helios2007

Yeni Üye
Ad Soyad
Gunes
Merhaba;

Daha büyük bir akvaryuma geçmek istediğimden mevcuttaki ürünlerim satılıktır. Mercan ve balıklar satılık değildir. Toplu almak isteyen olursa konuşabiliriz.

Malzeme ve Akvaryum 3 aylıktır.

- Akvaryum: 40x40x40 10mm  Tüm camlar extraclear  ( Arkada 3 bölmeden oluşan sump mevcut)

- Dolap:  Venge Renk

- PS: Tunze 9002

- Aydınlatma : Zetlight 1702

Hepsi 550 TL.

İletişim Ö.M.

Ekli dosyayı görüntüle 25270

Ekli dosyayı görüntüle 25271

Ekli dosyayı görüntüle 25272

Hayırlı satışlar Güneş bey;

Ekipman güzel, fiyat bedava nerdeyse... 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler  kutlu, Elimden geldiğince min. seviyede tutmaya çalıştım rakamları.

Arkadaşlar,

Çeşitli mesajlar alıyorum.

Önceliğim toplu satış.

Ayrı ayrı satma durumunda akvaryum+sehpa öncelikli. Bunların satılması durumunda diğerlerini satmaya başlayabileceğim.

Güncel

guncel

Hayırlı satışlar bozanlar nano kuruyor nano trendi var.Ekipmanlara talip çok çıkar akvaryumlar çok zor satılır

Hayırlı satışlar bozanlar nano kuruyor nano trendi var.Ekipmanlara talip çok çıkar akvaryumlar çok zor satılır
Merhaba Barışcan Bey;

Büyük akvaryumların ev ortamında kapladıkları hacim ve  yarattığı  masraftan dolayı pekçok hobici, büyük tanklardan küçük ölçülere  geçmeye başladı. Gene benim takip ettiğim kadarı ile pekçok arkadaşımız  işyerlerine nano&pico akvaryumlar kurma trendindeler.

Bu ilana gelirse, ben benim ölçülerime sığamadığımdan 60x50x50 ölçüsüne geçiş yapacağım.

Çok kısa sürede bu ilan tahmince kapanacak :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
guncel

Güncel..

Akvaryum+sehpası =180 Tl

Zetlight = 220 TL

Tunze 9002 = 150 TL

NOT: Akvaryum satılmadan, diğer parçalar satılmayacaktır

Zetlight için ÖM yollamıştım cevap gelmedi?

hocam akvaryum komple rezerve

konu kitlenebilir

Konu görüntüleyen kullanıcılar