Keşfet

Satılık Apogon Hoeveni

Deathgrip

Yeni Üye
Ad Soyad
Ömer Tanrıkulu
4-5cm boyunda, her türlü kuru yemi yiyor.

Dünyada bu balığın akvaryumda beslendiğine dair internet üzerinde hiçbir bilgi ve fotoğraf yok. Sadece su altında çekilmiş birkaç fotoğrafı var. Nadir diyebiliriz. :)

Fotoğraf temsilidir. Kafası fotoğraftaki gibi ışık altında sarı olmaktadır.

Bende 2 adet var ancak aralarında oluşan cüsse farkından dolayı büyük olan küçük olanı kovalıyor. Sattığım büyük olanı. Balığın hiçbir problemi yoktur.

Fiyat: 30TL

Teslim yeri: Kızıltoprak Shell/Opet Benzinci

10640_WaHeG923qL.jpg

Fiyatı 25TL'ye indirdim.

Fotoğraf makinem bozulduğu için fotoğraf çekemiyordum, az önce cep telefonu ile çektim. Aydınlatma 1-2 saattir açık olduğu için fotoğrafta kafasındaki sarılık yeteri kadar belirgin değil. Birkaç saatlik aydınlatmadan sonra yukarıdaki fotoğraftaki gibi oluyor.

fotoraf0131.jpg

Tek sattığım için satılmıyor olabilir diye şöyle bir seçenek getireyim.

Büyük akvaryumlarda fazla alan olduğu için küçük olanı rahatsız etmeyebilir. İkisini de almak isteyen olursa 40TL'ye verebilirim. Diğeri fotoğraftakinden 1cm kadar daha küçük.

Güncel

Teki 20TL

İkisi 40TL

3-5 gündür küçük olan rahat rahat geziniyor, hatta çoğu zaman beraberler diyebilirim. Bir de 2-3 defa birbirlerinin etrafında titreyerek dönmelerini izledim. Çiftler mi yoksa gövde gösterisi mi yapıyorlar çözemedim.

Almayı düşünen varsa ve iletişime geçerse sevinirim. Vakit ayırabilirsem güncel fotoğraf ve video çekebilirim. Ayrıca ikisini beraber vermekten yanayım...

Güncel

Satıldı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar