pascha
Yeni Üye
- Ad Soyad
- HASAN - CAPPADOCIA
Arkadaşlar merhabalar.
Elimde fazla veya kullanmadığım malzemelerimi satıyorum almak isteyene şimdiden hayırlı olsun.
Malzemeler alıcı ödemeli Türkiye’nin heryerine gönderilir.
Bana ulaşmak isteyenler ÖM den ulaşabilirler akşamları giremiyorum onuda belirteyim.
Resim isteyen olursa akşam çeker sabah Ö.M den atarım.
1-) Aquamedıc tf 1000 Modifiyeli Aquabee 2000/1 çırpıcılı motorlu …..300 TL.
Not : (Toplama kabında çatlak vardı yapıştırıldı hiçbir sorun kaçırma yok,ayrıca prizin Ucunu değiştim su almıştı) fotoğraflarını yollarım isteyene)
2-) Resun ACD-6602A Hava motoru bataryalı şarzlı sadece denemek için kullanıldı sıfır kutusunda ….. 80 TL.
3-) Sump içinde kuleye geri dönüşte kafa motoru olarak kullandığım Atman AT- 203 POWER HEAD 2000 L/HR ….. 15 TL.
4-) Atman AT-107 POWER HEAD Kafa motoru 5000 L/HR…..50 TL
5-) Resun SP-3800 INTERNAL PUMP 2000 L/HR….15 TL:
6-) Tuz ölçer ve sıcaklık ölçer bir arada suya bırakılanlardan…..10 TL
7-) Seatest Tuz ölçer (İçine su doldulupta ibreli olanlardan)….20 TL
6-) 10 kg ağırlığında kurutulmuş canlı kaya,10 parça küçük boylarda kürlenmiş suda bekleyen küçük boylarda 5 kg ağırlığında canlı kaya…..kg 5 TL den verilecektir.
Elimde fazla veya kullanmadığım malzemelerimi satıyorum almak isteyene şimdiden hayırlı olsun.
Malzemeler alıcı ödemeli Türkiye’nin heryerine gönderilir.
Bana ulaşmak isteyenler ÖM den ulaşabilirler akşamları giremiyorum onuda belirteyim.
Resim isteyen olursa akşam çeker sabah Ö.M den atarım.
1-) Aquamedıc tf 1000 Modifiyeli Aquabee 2000/1 çırpıcılı motorlu …..300 TL.
Not : (Toplama kabında çatlak vardı yapıştırıldı hiçbir sorun kaçırma yok,ayrıca prizin Ucunu değiştim su almıştı) fotoğraflarını yollarım isteyene)
2-) Resun ACD-6602A Hava motoru bataryalı şarzlı sadece denemek için kullanıldı sıfır kutusunda ….. 80 TL.
3-) Sump içinde kuleye geri dönüşte kafa motoru olarak kullandığım Atman AT- 203 POWER HEAD 2000 L/HR ….. 15 TL.
4-) Atman AT-107 POWER HEAD Kafa motoru 5000 L/HR…..50 TL
5-) Resun SP-3800 INTERNAL PUMP 2000 L/HR….15 TL:
6-) Tuz ölçer ve sıcaklık ölçer bir arada suya bırakılanlardan…..10 TL
7-) Seatest Tuz ölçer (İçine su doldulupta ibreli olanlardan)….20 TL
6-) 10 kg ağırlığında kurutulmuş canlı kaya,10 parça küçük boylarda kürlenmiş suda bekleyen küçük boylarda 5 kg ağırlığında canlı kaya…..kg 5 TL den verilecektir.
Moderatör tarafında düzenlendi: