Keşfet

Satılık Ati Bubblemaster 160

can

Yeni Üye
Ad Soyad
Can
Merhabalar,

Hobiye zorunlu olarak uzun bir süre ara vereceğimden elimdeki malzemeleri satışa çıkartıyorum. Şuan yurt dışında bulunduğumdan ürünlerin teslimini abim yapacak. (Not: Ürünleri Göztepe / İstanbul'dan veya Unkapanı'ndan elden veya isterseniz kargo ile teslim alabilirsiniz.) Yada isterseniz ayın 25’de Türkiye'de olacağım. Fiyat malesef pazarlığa açık değildir. Haftasonu fotoğraflarını eklerim.

Satılan Ürün : ATI Bubblemaster 160

Adet : 1

Fiyat : 550 YTL

Yaş :İkinci el olarak Almanya'dan almıştım. Ben 3 ay kullandım. Aldığım kişide 4-5 ay kadar kullanmış.

Not : Ayrıca alan arkadaşa yedek meshwheel de vereceğim. Yedek motunuda Almanya'dan ne olur ne olmaz diye getirtmiştim. Alan arkadaşa aldığım fiyata onuda verebilirim.

özel mesaj attım

hayrettin sonunda yani hiç kacırma derim :)

+100000

Semih abini dinle ve al.

Can beyden bende ATİ 200 skimmer almıstım ve memnunum.

siz beni değil can ı ikna edin hehehe..

bana ne kadar lazım olduğunu sağolun hepiniz biliyorsunuz

Valla hayrettin canı cok iyi tanırım mukemmel biridir..Bence cok makul fiyat yazmıs kızmada :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim. Başta belittiğim gibi fiyat malesef pazarlığa açık değildir. Anlıyorum Türk'üz pazarlık yapmadan mal alamıyoruz ama fiyatı yüksek tutupta pazarlık payı bırakmadan iyi bir fiyat yazdım.

Bm 160 güzel alet. Bazen sorgulamıyor değilim acaba bm 200 den daha mı iyi topluyordu diye.

Zamanında tf 1000 i o paraya almıştım. Cehalet işte.

tamam tamam..

can onaylarsa bu PS yi ben aldım arkadaşlar.ne zor bişi PS almak yaw,terledim valla.

Aslında zor değildirde sen zorlaştırmıssındır..Bir lafım var canla anlasamayan adam dunyada kimse ile anlaşamaz :) neyse aldıysan hayırlı olsun

Ürün Hayrettin Bey'e satılmıştır. Hayırlı olsun.

Ps için destek verenere ve CAN a teşekkür ederim.

PS yi aldım

İçiniz rahat olsun çok güzel bir ps aldınız.

Güle güle, iyi günlerde kullanın. Nedense ben bile sevindim bu olaya. :)

çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun Hayrettin Bey, çok sıkı bir PS aldınız :) Kullanmaya başladıktan sonra BM160 öncesi ve BM160 sonrası diye bir başlıkta tecrübelerinizi paylaşmanız çok iyi olur bence. Hala kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olacaktır.

:) söz mutlaka yazarım.

Can 10 numara adamdır wavebox ı aldığımda cezayir den bile benle irtibata geçmişti. Hayırlı olsun Hayrettin abi ps için

sağol devrim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar