Keşfet

Satılık Balık Ve Mercanlar

ufukd

Yeni Üye
Ad Soyad
ufuk danış
canlılar askerlik nedeniyle satılmaktadır

buraya hepsinin resmini koyamadıgım ıcın istenıldıgı taktırde ayrıntılı resim yollayabilrim

Balıklar

M-L sarı tang 60$

M-L mavi tang 60$

L 2xcromish green 25$

M 2x True percula 40$

L six line wrasse 25$

M sailfin tang (Zebrasoma veliferum) 45$

M Picasso trigger 40$

Canlılar

L cleaner shrimp 25$

Octopus coral 25$

15 adet conch adet 4ytl

Moon coral 60$

Tropet coral 30$

Montipora digitata frag deyildir 40$

Green recordea devamlı yavru veren iki anaç yavrular yanlarında gözüküyor 60$

Mushroom akvaryumun sol ve sağ tarfında tanex15$

20X10 cm büyüklüğünde buton polip kayası 50$

XXL green bubble anemon 60$

Starpolip15x15 cm +buton polip10-13 adet kafa+ xenia 3-5 demet+ mushroom kayası 4 kafa üzerinde değişik bölgelerde birbiriyle uyumlu ve cok şimarık canlılar var kaya 4 kg gelir kaya renkli hafif ve büyüktür yerlidir fakay oldukça ii dir canlılar kayadan ayrılamamktadır o yüzden komple fiyatı 110$ bence böle bi kaya hem homojen görüntü için hemde birbiriyle uyumlu canlılar olmasıdan dolayı büyük bi avantaj

istenildiği taktirde canlıların ayrıntılı resimleri mail veya msn ile yollanabilir

resimde olupta listede olmayan canlılar çok değerli bir abime satılmıştır

akvaryum beylikdüzündedir herkese iyigünler

ufuk.snm@gmail.com

ufukd' Alıntı:

buraya hepsinin resmini koyamadıgım ıcın istenıldıgı taktırde ayrıntılı resim yollayabilrim

Balıklar

M-L sarı tang 60$

M-L mavi tang 60$

L 2xcromish green 25$

M 2x True percula 40$

L six line wrasse 25$

M Picasso trigger 40$

Canlılar

L cleaner shrimp 25$

Octopus coral 25$

15 adet conch adet 4ytl

Moon coral 60$

Tropet coral 30$

Starpolip15x15 cm +buton polip10-13 adet kafa+ xenia 3-5 demet+ mushroom kayası 4 kafa üzerinde değişik bölgelerde birbiriyle uyumlu ve cok şimarık canlılar var kaya 4 kg gelir kaya renkli hafif ve büyüktür yerlidir fakay oldukça ii dir canlılar kayadan ayrılamamktadır o yüzden komple fiyatı 110$ bence böle bi kaya hem homojen görüntü için hemde birbiriyle uyumlu canlılar olmasıdan dolayı büyük bi avantaj

istenildiği taktirde canlıların ayrıntılı resimleri mail veya msn ile yollanabilir

ufuk.snm@gmail.com

Moderatör tarafında düzenlendi:

Balıklar

M-L sarı tang 60$

M-L mavi tang 60$

L 2xcromish green 25$

M 2x True percula 40$

L six line wrasse 25$

M Picasso trigger 40$

Canlılar

L cleaner shrimp 25$

Octopus coral 25$

15 adet conch adet 4ytl

Moon coral 60$

Tropet coral 30$

ufuk.snm@gmail.com
Merhaba.

Blue tank ve sailfin tank'in resimlerini mail atabilirmisiniz?

Teşekkürler

Ufuk bey ÖM yolladım.... Okan 05353273754

sarı ve mavi tang ı almak istiyorum.

XXL green bubble anemon u ben almak istiyorum hayırlı satışlar

Ufuk,

geldiğimde six line'ı görmemişim birader!Onu ve cleaner'ı bana ayırırmısın lütfen?

Sayın arkadaşlar,canlıların performansları harikadır belirtmek isterim.Aldığım hard corallerden anladığım kadarı ile bakımı gayet iyi yapılan ve bozulmaması gereken bir tank ama vatani görev akvaryum dinlemez,öyle değil mi?

Hayırlı satışlar...

teşekkürederim abicim

Hayırlı satıslar diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ufuk bey ben levent

ben şuan sizin mesajınızı okumaktayım şu an müsaitseniz cep ten konuşmak isterim

canlılar hakkında bazı şeyler sormak isiyorum

satışlardan kalan canlı ve balılar

özel mesaj gönderenler karışıklıgı engellemek için telefon numaralarınıda eklerlerse cok sevinirim

balıklar

M 2x True percula 40$

M Picasso trigger 40$

canlılar

50 kg ye yakın canlı kaya renkli hafif 4$/kg

Moon coral 60$

Mushroom 5 tane 50 $

Starpolip15x15 cm +buton polip10-13 adet kafa+ xenia 7-8 demet+ mushroom kayası 4 kafa üzerinde değişik bölgelerde birbiriyle uyumlu ve cok şimarık canlılar var kaya 4 kg gelir kaya renkli hafif ve büyüktür yerlidir fakay oldukça ii dir canlılar kayadan ayrılamamktadır o yüzden komple fiyatı 110$ bence böle bi kaya hem homojen görüntü için hemde birbiriyle uyumlu canlılar olmasıdan dolayı büyük bi avantaj

canlı satışından sonra akvaryum ve malzemelerde satılıcaktır

ufuk.snm@gmail.com

moon coralın bakımı nasıldır?ne tür bir mercan acaba bilgi verebilirmisiniz?(pek anlamadığım çok mu anlaşılıyor :) )

moon coralın bakımı nasıldır?ne tür bir mercan acaba bilgi verebilirmisiniz?(pek anlamadığım çok mu anlaşılıyor :) )
Diğer canlıların yakınına koymadığınız sürece orta ışık ve akıntı şiddeti ile rahatlıkla bakabilirsiniz.Brain coraldır kendileri ,aynı beslenme stratejisi uygulanabilir.özellikle beslenme zamanı üzerindeki gözlerden çıkan tentiküllerle yemini yakalar.bu tentiküller diğer canlılara zarar verir.uygun ortamda yayılarak ürer.yanındaki kayayı sarar.bence bakımı basıt ve keyifli bir canlıdır.bildiklerim ve tecrübelerim bu kadar.umarım yeterlidir.

balıkların tamamı satılmıştır

iyigünler

moon coralıda ben aldım :)

satılıklar arasına bırde L turbo snail eklenmiştir 10$

Button polyp kayasındaki polipler yeşilmi yoksa mavimidir? renk tam olarak belli değil.

isterseniz mail adresinizi atın ayrıntılı rsimleri size atabilirim renkleri yesil kahve dir

Button polyp kayasındaki polipler yeşilmi yoksa mavimidir? renk tam olarak belli değil.

Konu görüntüleyen kullanıcılar