Keşfet

Satılık Balık Ve Omurgasızlar

ersanşahin

Yeni Üye
Ad Soyad
Ersan Şahin
Satılan canlı: Tuzlsusu balık ve omurgasızları

Adet : 1 ad.unicorn tang, 1 ad. A.percula, 2 ad. one spot damsel, 1 ad.hair mushroom,1 ad. kahverengi polyp,1 ad. star polyp, 1 ad green montipora plate

Fiyat :unicorn tang 50 ytl, A.percula 35 ytl , one spot damsel çift 20 ytl, hair mushroom 30 ytl ,kahverengi polyp 20 ytl ,star polyp 30 ytl, green montipora plate 30 ytl

Toplu alım:200 ytl

Teslim Yeri: evimden (darıca-gebze)

Teslim Koşulları:elden

İrtibat:0532 656 14 73

Not: Canlıların hepsi son derece sağlıklıdırve sorunsuzdur. Elimde fazla olduklarından satışa çıkartıyorum.

unicorn tang . balığın boyu 13-14 cm kadar her türlü yemi yemekte 50 ytl

true percula . balık 5-6 cm kadar her türlü yemi yemekte 35 ytl

one spot damsel. Balıkları daha önce bir arkadaşıma vermiştim akvaryumunu dağıttığından tekrar kürkçü dükkanına geldiler. balıklar eşdir. çift 20 ytl

hair mushroom. canlı tam açtığında 10cm belkide biraz daha büyük olabiliyor. 30 ytl

kahverengi ortası yeşil polyp.Bir taşın üstünde irili ufaklı 14-15 ad kadar bulunmakta 20 ytl

yeşil star polyp. bir yumruk büyüklüğünde(kişden kişiye değişir) fiji kayasının üzerinde . 30 ytl

yeşil montipora plate.canlı fotoğrafda görüldüğü şekilde yukarıdan aşağıya 8-10 cm , sağdan sola 4-5 cm boyutlarında 30 ytl

yeşil montipora plate.canlı fotoğrafda görüldüğü şekilde yukarıdan aşağıya 8-10 cm , sağdan sola 4-5 cm boyutlarında 30 ytl

bu canlıyı bana ayırırmısınız aldım..

omurgasızların tamamı satılmıştır.

Balıkların satışı devam etmektedir.

omurgasızların tamamı satılmıştır.Balıkların satışı devam etmektedir.
Slm canlıları ben aldım gayet sağlıklı ve güzeller balıklarıda yakinen görme imkanım oldu güzel görünüyorlar tek problem her halde yer sorunu :) ilgi ve alakandan ötürü tekrardan tşk.

Slm canlıları ben aldım gayet sağlıklı ve güzeller balıklarıda yakinen görme imkanım oldu güzel görünüyorlar tek problem her halde yer sorunu :) ilgi ve alakandan ötürü tekrardan tşk.
Güle güle sağlıklı büyütün.

Konu görüntüleyen kullanıcılar